Στην Αθήνα το 11χρονο παιδί που μαχαιρώθηκε στην Κρήτη

10:19 15/5/2013 - Πηγή: ΕΡΤ
Κρίσιμη είναι η κατάσταση ενός 11χρονου αγοριού από τη Ρωσία, που βρέθηκε μαχαιρωμένο σήμερα τα ξημερώματα δίπλα στην ξενοδοχειακή μονάδα που έμενε με τους γονείς του, στον Ανισαρά Χερσονήσου. Μάλιστα το πρωί μεταφέρθηκε με C 130 της πολεμικής αεροπορίας στο νοσοκομείο Αγλαϊα Κυριακού προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα τραύματα που φέρει, πολλαπλά τραύματα στο θώρακα, τη σπονδυλική στήλη και στα πόδια. Ήδη η αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη του
20χρονου Ολλανδού, διασκεδαστή του ξενοδοχείου, ο οποίος σύμφωνα με όσα είπε ο 11χρονος πριν διασωληνωθεί, τον χτύπησε με το μαχαίρι 20 φορές στην πλάτη, όταν ανακάλυψε ότι ήταν εκείνος που του είχε κλέψει το λάπτοπ και ένα κινητό. Ο φερόμενος ως δράστης, σύμφωνα με την αστυνομία, έχει ομολογήσει την πράξη του και υπέδειξε στους αστυνομικούς το μαχαίρι με το οποίο χτύπησε το παιδί, το οποίο είχε κρύψει σε μια πυροσβεστική φωλιά.

Το παιδί βρέθηκε μαχαιρωμένο σε πάρκινγκ του ξενοδοχείου

Ο μικρός παρακολουθούσε με τους γονείς του το πρόγραμμα διασκέδασης του ξενοδοχείου, όταν διαπίστωσε ότι είχε χάσει το λάπτοπ και το κινητό του. Είπε στους γονείς πως θα τα ψάξει και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του.

Στις 9 το βράδυ οι γονείς του άρχισαν να τον ψάχνουν με τη βοήθεια του προσωπικού του ξενοδοχείου. Στις 12 τα μεσάνυχτα ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου για την εξαφάνιση.

Υπήρξε αμέσως μεγάλη κινητοποίηση και στις 2.30 τα ξημερώματα ο μικρός βρέθηκε μαχαιρωμένος στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης του ξενοδοχείου πίσω από θάμνους.

Μεταφέρθηκε αμέσως με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου υπήρξε άμεση αντιμετώπιση των τραυμάτων, αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά του σε νοσοκομείο των Αθηνών, συνοδεία ομάδας γιατρών.

Σύμφωνα με τους γιατρούς το πρόβλημα για τον 11χρονο είναι τα τραύματα στην σπονδυλική στήλη, που δεν αποκλείεται να του προκαλέσουν αναπηρία.

Το χρονικό τς υπόθεσης

Λίγο μετά την καταγγελία για την εξαφάνιση του μικρού, περιπολικό της αστυνομίας που βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο της περιοχής, εντοπίζει τον 20χρονο Ολλανδό ο οποίος στη θέα των αστυνομικών έκρυψε ένα σακίδιο μέσα σε ένα θάμνο.

Οι αστυνομικοί τον ακινητοποιούν βρίσκουν το σακίδιο όπου μέσα είναι το λάπτοπ και το κινητό, που υποστηρίζει ότι είναι δικά του.

Επειδή όμως δεν τους πείθει γίνεται προσαγωγή στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου.

Στο μεταξύ έχει βρεθεί το παιδί το οποίο λέει τι έχει γίνει. Οι αστυνομικοί ανακρίνουν τον Ολλανδό ο οποίος το πρωί ομολογεί την πράξη του.
Keywords
Τυχαία Θέματα