Στην Αθήνα στις 11:40 ο χρυσός Λευτέρης Πετρούνιας – Οι ολυμπιονίκες στον ΠτΔ

08:48 25/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Μετά την χρυσή ολυμπιονίκη Κατερίνα Στεφανίδη η σειρά ενός ακόμη χρυσού ολυμπιονίκη να επιστρέψει στην πατρίδα του. Είναι ο χρυσός στους κρίκους Λευτέρης Πετρούνιας. Ο 26χρονος γυμναστής αναμένεται να αφιχθεί στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», στις 11:40, με την πτήση «ΑΖ 720» της Alitalia.
Τους Έλληνες Ολυμπιονίκες, θα υποδεχτεί το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Προεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος. Τους αθλητές θα συνοδεύει ο υφυπουργός Πολιτισμού

και Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας αποχαιρέτησε το Ρίο μαζί με τους συναθλητές του Βλάση Μάρα και Βασιλική Μιλλούση, αλλά και με τα μέλη της ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής.

Με την ίδια πτήση θα φτάσουν από τη Ρώμη και οι Ελληνίδες εκπρόσωποι της ρυθμικής γυμναστικής. Η ομάδα ανσάμπλ με τις Σταυρούλα Σαμαρά, Ελένη Δόικα, Ζωή Κοντογιάννη, Μιχαέλα Μεταλλίδου, Ιωάννα Αναγνωστοπούλου και τις προπονήτριές της Ιρίνα Ιλίεβα, Γωγώ Αργύρη, η πρωταθλήτρια του ατομικού Βαρβάρα Φίλιου και η προπονήτριά της Λαρίσα Σιντόροβα.

Η αποστολή της ρυθμικής αναχώρησε από το Ρίο επίσης την Τετάρτη στις 09:35 τοπική ώρα, κάνοντας μία επιπλέον στάση στο Σάο Πάουλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα