Στη Στάρα Ζαγόρα οι Βετεράνοι αθλητές στίβου

12:09 20/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Αναχωρεί αύριο το πρωί η αποστολή των βετεράνων αθλητών της Λάρισας που θα πάρει μέρος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου «masters” που θα διεξαχθεί το τριήμερο 22 έως 24 Σεπτεμβρίου στη Στάρα Ζαγόρα της Βουλγαρίας. Μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας ο πρόεδρος των Βετεράνων αθλητών στίβου της Λάρισας κ. Παναγιώτης Αγόρου τόνισε ότι πρόκειται για μια σημαντική αποστολή όπου θα επιδιώξουν όχι απλώς να συμμετάσχουν στο Βαλκανικό πρωτάθλημα αλλά πετύχουν και διακρίσεις, όπως έγινε και στις προηγούμενες παγκόσμιες, ευρωπαϊκές, βαλκανικές

και πανελλήνιες διοργανώσεις.

Ο κ. Αγόρου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και τον δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη για την στήριξη που παρέχουν στον Σύλλογο Βετεράνων αθλητών Λάρισας.

Ο Δήμος Λαρισαίων μέσω του δημοτικού Μιχάλη Αναστασίου ευχήθηκε στους Λαρισαίους αθλητές και αθλήτριες καλή επιτυχία και έδωσε αναμνηστικά προκειμένου να τα προσφέρουν στη δημοτική αρχή της Βουλγάρικης πόλης με την οποία είναι αδελφοποιημένη.

Την αποστολή των Λαρισαίων αθλητών απαρτίζουν οι : Παναγιώτης Αγόρου, Χρήστος Ψαρογεώργος, Μαρία Τουρσουνίδου, Γιώργος Μανώλας, Γιάννης Κυριάκος, Παναγιώτης Περήφανος, Χριστίνα Μαραγιάννη, Ράμζα Διαμαντή, Βασιλική Κόστα, Γιώργος Γκουζιώνης, Γιώργος και Ανδρέας Ψαρογεώργος. Συνολικά οι αθλητές και αθλήτριες της Εθνικής ομάδας Στίβου που θα πάρει μέρος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στη Στάρα Ζαγόρα αριθμούν τους 150.

Keywords
Τυχαία Θέματα