Στη Σκιάθο η Κ. Παπανάτσιου – Είχε επαφές με φορείς

15:04 16/6/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Το νησί της Σκιάθου επισκέφτηκε χθες, 15 Ιουνίου, η Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α Μαγνησίας, κ. Κατερίνα Παπανάτσιου. Στο πλαίσιο της επίσκεψής της, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο του νησιού, κ. Θεόδωρο Τζούμα, με τον οποίο συζήτησαν τις εξελίξεις στο πεδίο του τουρισμού, μετά και το άνοιγμα των συνόρων, την ασφάλεια του νησιού σε υγειονομικό επίπεδο, καθώς και το σοβαρό περιβαλλοντικό θέμα που έχει προκύψει στην γνωστή παραλία των Κουκουναριών, το οποίο η Βουλευτής δεσμεύτηκε να αναδείξει Κοινοβουλευτικά.
Η κ. Παπανάτσιου επισκέφτηκε

και το Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου ενημερώθηκε από τον Διευθυντή κ. Ριζοδήμο, για την προετοιμασία των υγειονομικών δομών και το σχέδιο δράσης σε περίπτωση κρούσματος κορονοϊού, ενόψει και της καλοκαιρινής περιόδου, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει συνολικά η περιοχή.
Η βουλευτής συζήτησε εξάλλου, για τα οικονομικά μέτρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση – τα οποία χαρακτήρισε «περιορισμένα – αλλά και για τις προτάσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, όπως διαμορφώνονται στο πρόγραμμα «ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ» με τη γραμματέα Ξενοδόχων Σκιάθου κ. Ράνια Βιολέτα, τον εκπρόσωπο των καταστημάτων εστίασης του νησιού κ. Δημητριάδη Χρήστο, καθώς και μόνιμους κατοίκους του νησιού, που έρχονται αντιμέτωποι με τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας και την δύσκολη σημερινή συγκυρία.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα