Στη νέα παιδική χαρά ο Δήμαρχος Ηρακλείου

22:04 19/6/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Τη νέα παιδική χαρά, στο πάρκο δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού, επισκέφθηκε ο δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Γιάννη Αναστασάκη.  

Πρόκειται έναν σύγχρονο χώρο παιχνιδιού με έκταση 1800 τ.μ. και κύριο χαρακτηριστικό του το έντονο φυσικό στοιχείο. Τοποθετήθηκε καινούργιος εξοπλισμός και δημιουργήθηκαν περιοχές παιχνιδιού για  τρεις ηλικιακές ομάδες χρηστών- νήπια, παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας- με ποικίλες όσο και δημιουργικές

δραστηριότητες.

Παράλληλα, το πάρκο διατήρησε όλα τα χαρακτηριστικά που το καθιστούν ιδανικό για αναψυχή αλλά και για κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις μέσα στο πράσινο.

Ο Δήμος ενημερώνει ότι από τα τελευταία χρόνια έχουν ανακαινιστεί και πιστοποιηθεί συνολικά 44 παιδικές χαρές στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, οι οποίες βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία, ενώ προγραμματίζεται η δημοπράτηση για άλλες εφτά το προσεχές διάστημα.

Από την πλευρά του ο κ. Λαμπρινός τόνισε: «Στόχος μας είναι κάθε γειτονιά της πόλης να αποκτήσει μια καινούργια παιδική χαρά, έναν σύγχρονο και λειτουργικό χώρο κοινωνικοποίησης και συνάθροισης για παιδιά και μεγάλους, που ενισχύει την κοινωνική συνοχή στις συνοικίες».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα