Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 59χρονου που φέρεται να κακοποιούσε 8χρονη

13:27 11/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του 59χρονου, που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την 8χρονη ανιψιά του στη Θεσσαλονίκη. Τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 59χρονου δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για τον Καπαγερόπουλο Κωνσταντίνο του Αριστείδη, γεννημένο

στις 06-02-1958 στη Δράμα.


Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, γίνεται, προκειμένου να μπορέσουν να αναγνωρίσουν τον 59χρονο τυχόν άλλα θύματά του, ώστε να καταγγείλουν στις αρχές άλλα αδικήματα που ενδεχομένως να διέπραξε.
Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο τηλέφωνο 2310.388.456. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Ο 59χρονος προφυλακίστηκε χθες, έπειτα από την απολογία του στην 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης. Απολογούμενος φέρεται να αρνήθηκε την πράξη του, ενώ παραδέχθηκε μόνο το άσεμνο φωτογραφικό υλικό που βρέθηκε στην κατοχή του και απεικόνιζε το θύμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα