Στα Τρίκαλα το μέλος της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ κ. Π. Βαϊνάς

21:53 8/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Πρόσκληση για συμμετοχή στο συλλαλητήριο που θα γίνει στο πλαίσιο της ΔΕΘ και για συστράτευση των εργαζομένων ώστε να ανατραπούν οι μνημονιακές πολιτικές απηύθυνε σήμερα από τα Τρίκαλα το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥΝ, Παντελής Βαϊνάς, μέσω συνέντευξης τύπου που παραχώρησε.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι πρέπει να υπάρξει αντίδραση

απέναντι στην κυβερνητική πολιτική, που καταργεί τις επικουρικές συντάξεις, διαλύει το ασφαλιστικό και τα εργασιακά δικαιώματα.

Κάλεσε τους εργαζόμενους του δημόσιου τομέα και όχι μόνο να είναι σε ετοιμότητα, ώστε άμεσα να ληφθούν αποφάσεις προκειμένου κάθε κινητοποίηση να έχει στόχο και πλαίσιο οργάνωσης. Μέσα από αυτό το δίπτυχο πρέπει να γίνει εφικτή πλέον η μαζική συμμετοχή και η ανατροπή των αντιεργατικών πολιτικών. Όλα αυτά βέβαια, ξεκινούν από τη ΔΕΘ όπου και αναμένεται η πρώτη πανεργατική διαδήλωση ενάντια στα μέτρα που «καίνε» τους εργαζόμενους τόσο σε ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, όπως τόνισε ο ίδιος.

Τέλος, στόχος της επίσκεψης του κ. Βαϊνά είναι να συγκροτηθεί και Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ. Τα Τρίκαλα σημειωτέον είναι ο μόνος νομός της Θεσσαλίας που δεν διαθέτει νομαρχιακό τμήμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα