Στα έργα του κέντρου ο δήμαρχος Ηρακλείου

11:21 5/4/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Την ευκαιρία να δει από κοντά τα έργα που εκτελούνται στο κέντρο της πόλης, είχε χθες, ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός. Στην αυτοψία που πραγματοποίησε στην λεωφόρο Καλοκαιρινού και στην οδό Ίδης, συνομίλησε με τους καταστηματάρχες της περιοχής οι οποίοι το προηγούμενο διάσημα είχαν αντιδράσει διαμαρτυρόμενοι για τις επιπτώσεις που είχε αυτή η κατάσταση στον τζίρο των επιχειρήσεών τους. Ο δήμαρχος τους επισήμανε ότι τηρήθηκε η υπόσχεση που τους έδωσε στην σύσκεψη της Μεγάλης Δευτέρας για ασφαλτόστρωση και απελευθέρωση του κομματιού της Καλοκαιρινού, το οποίο χρησιμοποιούνταν

ως αποθηκευτικός χώρος του εργοταξίου.

Στην συνέχεια ο δήμαρχος διαπίστωσε την πρόοδο των εργασιών και στην οδό Ίδης, όπου η σκυροδέτηση έχει μπει στο τελικό της στάδιο.

“Καθώς το έργο προχωρά, συζητάμε καθημερινά με τους δημότες και τους επαγγελματίες της περιοχής, ακούμε τις παρατηρήσεις τους και όπου μπορούμε προσαρμοζόμαστε. Η ταλαιπωρία κατά την εκτέλεση μιας τόσο μεγάλης και περίπλοκης ανάπλασης, όπως είχαμε πει ευθύς – εξαρχής, ήταν δεδομένη. Για αυτό χρειάζεται η συνεργασία και η καλή συνεννόηση όλων των εμπλεκομένων προκειμένου να ξεπεράσουμε την δύσκολη περίοδο των εργασιών με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα και όταν ολοκληρωθεί το έργο να απολαύσει ολόκληρη η πόλη, τα πολλαπλά οφέλη του”, δήλωσε ο δήμαρχος.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα