Σοβαρά προβλήματα στους δρόμους της Ηπείρου

22:50 1/12/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν σήμερα την Ήπειρο προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο. Χωρίς πρόσβαση, για μια ακόμη φορά έμεινε το ορεινό χωριό Λαγκάδα, στο δήμο Κόνιτσας, στις παρυφές του Σμόλικα, λόγω της εκ νέου καταστροφής της πρόσβασης της γέφυρας που συνδέει το χωριό με την εθνική οδό.
Κλειστός είναι και ο δρόμος προς το χωριό Δίκορφο του δήμου Ζαγορίου, παρόμοιο πρόβλημα αντιμετωπίζει το χωριό Μπεστιά στη Λάκκα Σούλι, λόγω μεγάλης κατολίσθησης, ενώ και στο Πλαίσιο Θεσπρωτίας δεν υπάρχει επίσης πρόσβαση λόγω σοβαρού προβλήματος που προκλήθηκε στο

οδόστρωμα στο οδόστρωμα από τις έντονες βροχοπτώσεις. Νωρίτερα, το απόγευμα, έκλεισε για μισή περίπου ώρα ο δρόμος που οδηγεί στα χωριά του Κεντρικού Ζαγορίου στο ύψος του Διλόφου, λόγω υπερχείλισης στο ρέμα που καταλήγει στον ποταμό Βίκο.
Στο μεταξύ, εκτάσεις πλημμύρισαν το πρωί κοντά στην Εγνατία Οδό, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιο σοβαρό κυκλοφοριακό πρόβλημα. Πολιτική Προστασία και δήμοι είναι σε ετοιμότητα και όλα σχεδόν τα μηχανήματα βρίσκονται στους δρόμους για τον καθαρισμό των καταπτώσεων και των φερτών υλικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα