Σουάρες: «Δεν με σεβάστηκε ο Κούμαν – Ήθελε να μείνει ο Μέσι»

17:32 30/9/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

«Απασφάλισε» ο Ουρουγουανός επιθετικός μιλώντας για την κατάσταση που βίωσε στην πρώην ομάδα του.

Φοβερές ατάκες από τον Λουίς Σουάρες σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Καταλανική εφημερίδα «Sport». Μόλις δύο ημέρες πριν αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα για το πρωτάθλημα, ο 34χρονος έριξε… «βόμβες». Η σχέση του με τον Ρόναλντ Κούμαν, το όνομα του υπεύθυνου για την αποχώρηση του και η επιθυμία του Λιονέλ Μέσι ήταν μόλις μερικά από όσα αποκάλυψε.

Αναλυτικά παρακάτω όσα δήλωσε:

Για την απομάκρυνση του από την ομάδα το φθινόπωρο του 2020: «Ο Κούμαν

δεν μου έδειξε σεβασμό. Μου φέρθηκε σαν να ήμουν 15χρονος, ενώ την ίδια ώρα ο πρόεδρος διέρρεε ότι εγώ ήμουν το πρόβλημα μέσα στα αποδυτήρια. Αυτή τη στιγμή ο Κούμαν με τον Λαπόρτα έχουν έναν δικό τους πόλεμο που πληγώνει τους παίκτες».

Για την φυγή του Μέσι: «Ο Μέσι μου είχε εκμυστηρευτεί ότι ήθελε να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα και μόνο αυτό θα τον έκανε χαρούμενο»

Για την πιθανότητα να αναλάβει ο Τσάβι τον πάγκο της Μπαρτσελόνα: «Ως φίλαθλος του ποδοσφαίρου και με βάση όσα έχει κάνει ως παίκτης δεν νομίζω ότι σήμερα, αύριο ή μεθαύριο είναι η ώρα για να αναλάβει την ομάδα. Είναι έξυπνος και ξέρει τις δυσκολίες του κλαμπ. Πρέπει να περιμένει. Ξέρω ότι είναι καλός τεχνικός και κάποια μέρα θα κάνει μεγάλα πράγματα στο Καμπ Νόου, όπου θα γίνει το ίδιο πετυχημένος προπονητής, όσο ήταν και παίκτης».

sports.ert.gr.

Το άρθρο Σουάρες: «Δεν με σεβάστηκε ο Κούμαν – Ήθελε να μείνει ο Μέσι» εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα