Σοκάρει η μαρτυρία του Αιγύπτιου ψαρά στη δίκη της Χρυσής Αυγής

17:43 13/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Τον τρόμο που έζησε ο ίδιος και η οικογένεια του τα ξημερώματα της 12ης Ιουνίου 2012 όταν ομάδα περίπου δέκα ατόμων επιχείρησε να εισβάλει στο σπίτι του στο Πέραμα περιέγραψε στο δικαστήριο ο Αιγύπτιος ψαράς Σαάντ Αμπού Χαμάντ.

Με γλαφυρά χρώματα , ο μάρτυρας, κατέθεσε μιλώντας στα ελληνικά πώς ο ίδιος, τα δυο του αδέλφια και τα ανίψια του ξύπνησαν από τα βίαια χτυπήματα στα παράθυρα και την πόρτα του σπιτιού και ξέσπασε σε λυγμούς όταν μίλησε για τη στιγμή που είδε τραυματισμένο, μέσα στα αίματα , τον φίλο του που

κοιμόταν στην ταράτσα. «Έλα εξω ρε μ… να σου μάθω ποια είναι η Χρυσή Αυγή«

Ο μάρτυρας είπε πως τρομοκρατήθηκε από την επίθεση της ομάδας των μαυροφορεμένων που κρατούσαν ξύλα και σίδερα και εξέφρασε την πεποίθηση πως πριν την επίθεση τους παρακολουθούσαν, «φοβήθηκα πολύ, ήθελα να φύγω από το σπίτι αλλά δεν βγήκα έξω. Τα μικρά παιδιά μπήκαν κάτω από τα κρεβάτια».

«Αγωνιζόμαστε… Ήρθαμε εδώ για μεροκάματο , όχι για να κάνουμε κακό αλλά για να δουλέψουμε και να ζήσουν τα παιδιά μας καλυτερα. Πουλάω ένα κιλό ψάρια αν θέλει παίρνει κανείς αν δεν θέλει, δεν θέλει» είπε στην κατάθεση του ο μάρτυρας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΝΤΙΝΑ ΤΣΟΥΚΑΛΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα