Σέρρες: «Πανέτοιμοι για το συλλαλητήριο»

13:26 6/6/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Πανέτοιμοι δηλώνουν οι διοργανωτές της «Επιτροπής για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας» ενόψει του συλλαλητηρίου που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 7.30 το απόγευμα στην πλατεία Κρονίου. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Γιώργος Τάτσιος, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος και ο Δήμαρχος Σερρών Π. Αγγελίδης.

«Υπάρχει ανέλπιστη ανταπόκριση από τον κόσμο, που ο ίδιος διοργανώνει τα συλλαλητήρια και σε πόλεις εκτός της Μακεδονίας. Πρόκειται για εθνικό

ζήτημα που μας ενώνει, ενώνει όλους τους Έλληνες που διαδηλώνουν σήμερα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Είναι καιρός να καταλάβουν οι πολιτικοί μας ότι Ελληνικός λαός έχει πάρει τις αποφάσεις του και απαιτεί την εφαρμογή τους και το κυριότερο για’ αυτούς: καμία ψήφο σε πολιτικό που προδίδει την Μακεδονία» υποστήριξε , μεταξύ άλλων, στην ΕΡΤ Σερρών ο κ. Τάτσιος απευθύνοντας κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στο σημερινό συλλαλητήριο.

Καλέσματα συμμετοχής στη σημερινή διοργάνωση απευθύνουν με ανακοινώσεις της τους η ΟΕΒΕΣ, ο Εμπορικός Σύλλογος Σερρών, η ΝΟΔΕ Σερρών της ΝΔ., η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερρών και πολιτιστικοί σύλλογοι της Π.Ε. Σερρών.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα