Σέρρες: Καταγγελία για βρισιές και ξύλο σε γιατρό στο Κ.Υ Ηράκλειας

13:16 8/3/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ιατρός στο Κ.Υ Ηράκλειας Σερρών κατά τη διάρκεια εφημερίας το απόγευμα του Σαββάτου, περιστατικό για το οποίο έχει γίνει αναφορά στην Αστυνομία και καταγγέλλει ο Σύλλογος Ιατρών ΕΣΥ Π.Φ.Υ Ν.Σερρών.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες δύο Ρομά έχοντας , συγγενική σχέση, κάτοικοι Ποντισμένου Σερρών, συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα να προκληθούν από τη μεταξύ τους φιλονικία αμυχές στην περιοχή του ματιού του ενός, ο οποίος έσπευσε με φίλους και γνωστούς στο Κ.Υ Ηράκλειας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Αφού αυτό συνέβη και αναμένοντας παραπεμπτικό για εξετάσεις

στο Νοσοκομείο , ανήλικος συνοδός του τραυματισμένου, επιτέθηκε στη γιατρό με υβριστικό τρόπο αρχικά και στη συνέχεια τη χτύπησε στο πρόσωπο . Ήδη ο φάκελος βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών του Α.Τ Ηράκλειας που διεξάγει την έρευνα και έχουν αρχίσει οι καταθέσεις όλων των εμπλεκομένων.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση- καταγγελία του Συλλόγου ιατρών ΕΣΥ Π.Φ.Υ Ν.Σερρών θα προχωρήσουν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προς διασφάλιση της επαγγελματικής τους αξιοπρέπειας και σωματικής τους ακεραιότητας.

Keywords
Τυχαία Θέματα