Σέρρες. Γιώργος Καμίνης : « Φιλοδοξία μου μια μεγάλη ενωμένη παράταξη»

12:47 16/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το μήνυμα για μια μεγάλη ενωμένη Δημοκρατική παράταξη έστειλε από τις Σέρρες ο υποψήφιος για το νέο φορέα της κεντροαριστεράς Γιώργος Καμίνης, ο οποίος επισκέφτηκε σήμερα το πρωί τον δήμο Σερρών και έτυχε υποδοχής από τον δήμαρχο κ. Πέτρο Αγγελίδη και φίλους της προσπάθειας του.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε αμέσως μετά, τόνισε πως φιλοδοξία του είναι η δημιουργία ενός μεγάλου και ενωμένου κόμματος , το οποίο έχει ανάγκη η κοινωνία που θα αποτελέσει την ραχοκοκαλιά

του πολιτικού συστήματος. Πάμε να φέρουμε μια μεγάλη αλλαγή στο πολιτικό σύστημα της χώρας, είπε, με δύναμη , υπευθυνότητα , αυτοπεποίθηση και ενότητα , με πρόγραμμα καινοτόμο.

Για την κατεύθυνση του νέου φορέα, σημείωσε πως πολιτικά θα είναι φιλελεύθερη μπροστά στα θέματα της δημοκρατίας , του κράτους δικαίου και τα ανθρώπινα δικαιώματα , αλλά αριστερή που θα μεριμνά για κοινωνική δικαιοσύνη και αξιοκρατία. Θα στηρίζουμε τους ικανούς και θα βοηθούμε τους αδύναμους. Η διάκριση μεταξύ δεξιάς και αριστεράς, πρόοδος και συντήρηση υπάρχει, υπογράμμισε , ενώ κράτησε ισες αποστάσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία , λέγοντας πως δεν θεωρεί προοδευτικό κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ που αποσκοπεί στην παλινόρθωση του χθες , ενός φαύλου συστήματος , της Ελλάδας της χρεωκοπίας. Εξαπάτησε τον ελληνικό λαό κάτι που δείχνει σοβαρό έλλειμμα πολιτικής ηθικής, όπως είπε. Ούτε είναι προοδευτική η σύμπραξη με τους ΑΝΕΛ. Για τη Νέα Δημοκρατία είπε πως εντάσσεται στην συντήρηση , καθώς ξεπροβάλει το πρόσωπο της λαϊκής δεξιάς , ότι ποιο συντηρητικό φαύλο και πελατειακό κράτος εχει εκθρέψει η ελληνική πραγματικότητα.

Ο κ. Καμίνης κάλεσε όλους να στηρίξουν την προσπάθεια και να προσέλθουν στις κάλπες για να ψηφίσουν για το νέο φορέα της κεντροαριστεράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα