Σέρρες: Διπλός ο εορτασμός της Πρωτομαγιάς

13:43 28/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με δύο διαφορετικές συγκεντρώσεις που, όμως, θα πραγματοποιηθούν την ίδια ώρα οι φορείς των Σερρών θα τιμήσουν τη Δευτέρα την επέτειο της εργατικής Πρωτομαγιάς. Το Εργατικό Κέντρο Ν. Σερρών θα πραγματοποιήσει συλλαλητήριο εργαζομένων και ανέργων στις 10.30 το πρωί μπροστά από τα γραφεία του. «Για τους Έλληνες εργαζόμενους η Πρωτομαγιά αποτελούσε και αποτελεί σταθμό και αφετηρία μνήμης, τιμής και αγώνα για τα βασικά και θεμελιώδη εργασιακά, κοινωνικά και ασφαλιστικά δικαιώματα των δυνάμεων της

εργασίας, των συνταξιούχων, των ανέργων» υποστηρίζει σε σχετική της ανακοίνωση η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ν. Σερρών, απευθύνοντας κάλεσμα μαζικής συμμετοχής.

Απεργιακή συγκέντρωση θα πραγματοποιήσει στις 10.30 το πρωί στην πλατεία Ελευθερίας η τοπική γραμματεία Σερρών του ΠΑΜΕ με κεντρικό σύνθημα «με τους εργαζόμενους όλων των χωρών για ένα κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά!» «Τιμούμε την πρωτομαγιά δυναμώνοντας την πάλη μας ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Καλούμε τα συνδικάτα, όλους τους εργαζόμενους, τη νεολαία μαζί με τους εργαζόμενους και τις συνδικαλιστικές οργανώνεις των χωρών της ευρύτερης περιοχής. Απαιτούμε: Καμία συμμετοχή, καμία εμπλοκή της Ελλάδας στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις που εξελίσσονται και σε αυτές που ετοιμάζονται» υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η Τοπική Γραμματεία Σερρών του ΠΑΜΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα