Σέρρες : Την άμεση αποζημίωση των κτηνοτρόφων του Ν. Σερρών που επλήγησαν από την οζώδη δερματίτιδα ζητά ο Μιχ. Τζελέπης

15:44 14/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Για εγκληματική αδιαφορία καταγγέλλει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, σχετικά με την αποζημίωση των κτηνοτρόφων του νομού Σερρών, που έχουν πληγεί από την οζώδη δερματίτιδα και την ζητά την άμεση καταβολή των πληρωμή τους, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚΔΗΜΑΡ, Μιχάλης Τζελέπης.

Σε ερώτηση του που κατέθεσε στη Βουλή για τον υπουργό Αγροτικής

Ανάπτυξης κ. Ευάγγελο Αποστόλου, ο κ. Τζελέπης επισημαίνει, πως στις 11 Ιουλίου κατά την συζήτηση Ερώτησης του στη Βουλή ο υπουργός δεσμεύτηκε ότι για την οζώδη δερματίτιδα θα εξέταζε αν υπήρχε η δυνατότητα για την έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης με το Υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να επιταχυνθεί η διαδικασία αποζημίωσης των κτηνοτρόφων. Παρόλο που οι εκτιμήσεις έχουν ολοκληρωθεί εδώ και αρκετό καιρό, δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία απολύτως πληρωμή και οι κτηνοτρόφοι είναι σε απελπιστική κατάσταση. Ο βουλευτής ζητά από τον υπουργό την άμεση καταβολή της αποζημίωσης στους κτηνοτρόφους.

Keywords
Τυχαία Θέματα