Σερραίες «νηρηίδες» για… φίλημα

21:21 9/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκλήρωσαν την αγωνιστική περίοδο του 2017 οι αθλήτριες του τμήματος συγχρονισμένης κολύμβησης του Πανσερραϊκού.

Οι Σερραίες «νηρηίδες» ήταν εντυπωσιακές και μάγεψαν με τις φιγούρες τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα συγχρονισμένης κολύμβησης κορασίδων Β’ που ολοκληρώθηκε στο Δημοτικό κολυμβητήριο του Χαϊδαρίου και ουσιαστικά έκλεισε τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο Μ.Γ. Σ. Πανσερραϊκός κατέκτησε τη 2η θέση στη γενική κατάταξη (σε σύνολο 23 σωματείων από ολόκληρη την Ελλάδα), πήρε το χρυσό μετάλλιο (1η θέση) στο κόμπο, το αργυρό (2η θέση) στο ντουέτο και

το χάλκινο (3η θέση) στο ομαδικό ενώ είχε και μια 5η θέση στο σόλο με τη Βασιλική Μολώζη και μια 7η θέση στο ντουέτο.

Αναλυτικά ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός πέτυχε:

Δευτεραθλητής Ελλάδος

Ο Μ.Γ. Σ. Πανσερραϊκός κατέκτησε τη 2η θέση στη γενική κατάταξη (σε σύνολο 23 σωματείων από ολόκληρη την Ελλάδα) με 199 βαθμούς (έξι λιγότερους από τον πρωταθλητή Ελλάδος ΑΝΟ Μεταμόρφωσης που συγκέντρωσε 205 βαθμούς).

Χρυσό στο κόμπο

Το χρυσό μετάλλιο στο Κόμπο κατέκτησε η ομάδα του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού με τις : Ελένη Βλαχάκη, Νικολέτα Ραφαέλα Δαλγκίτση, Σοφία Μαρία Δόξα, Ελεονώρα Καραμανίδου, Μιχαέλα Καραντινίδη, Αθανασία Μάγειρα, Βασιλική Μολώζη, Θέκλα Οικονομοπούλου, Κωνσταντίνα Φιλέντα και Αννέτα Ψάρρα με 71,7333 βαθμούς.

Ασημένιο μετάλλιο στο Ντουέτο

Ο Μ.Γ. Σ. Πανσερραϊκός κατέκτησε τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στο Ντουέτο με τις Ελένη Βλαχάκη – Κωνσταντίνα Φιλέντα (αναπλ. Μιχαέλα Καραντινίδη) με 68,3299 β. Επίσης ο Πανσερραϊκός είχε και μια 7η θέση στο ντουέτο με τις Αθανασία Μάγειρα, Βασιλική Μολώζη (αναπληρωματική Θέκλα Οικονομοπούλου)

Χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό

Ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός πήρε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό με τις Ελένη Βλαχάκη, Νικολέτα Ραφαέλα Δαλγκίτση, Ελεονώρα Καραμανίδου, Μιχαέλα Καραντινίδη, Αθανασία Μάγειρα, Βασιλική Μολώζη, Θέκλα Οικονομοπούλου, Κωνσταντίνα Φιλέντα, αναπλ. Σοφία Μαρία Δόξα) με 66,5390 β.

Λεωνίδας Τσιαντής: «Τα καταφέραμε»

Ο έφορος του τμήματος Λεωνίδας Τσιαντής σχολίασε: « Έκλεισε πριν από λίγες ώρες η αγωνιστική περίοδος 2017 για το άθλημα της Συγχρονισμένης κολύμβησης στην Ελλάδα. Για την ομάδα μας Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός η χρονιά ήταν εξαιρετική. Ακριβώς πέρυσι τέτοια εποχή άρχισε ο σχεδιασμός και τελικά όλοι οι στόχοι που βάλαμε επιτεύχθηκαν. Χάλκινο μετάλλιο στο χειμερινό , χρυσό και ασημένιο και χάλκινο στο καλοκαιρινό πρωτάθλημα των κορασίδων Β. Ασημένιο και χάλκινο στο πρωτάθλημα νεανίδων. Πολύ καλές εμφανίσεις για τις κορασίδες Α και στην κατηγορία Open. Εξαιρετική εμφάνιση στη διοργάνωση της Σύρου. Συμμετοχή αθλητριών μας στην Εθνική μας ομάδα. Θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλα τα κορίτσια μας τις προπονήτριες μας και όλους που συνέβαλαν θετικά στη φετινή μας πορεία. Πραγματικά ήταν πολύ δύσκολη και αγχωτική χρονιά αλλά τελικά τα καταφέραμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα