Σενεγάλη – Κολομβία (17:00 ΕΡΤ1)

08:09 28/6/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Ένα «εισιτήριο» για τους «16» του Μουντιάλ, περιμένει την Σενεγάλη και την Κολομβία, μετά το τέλος της μεταξύ τους αναμέτρησης για την 3η αγωνιστική του 8ου ομίλου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σήμερα (17:00, ΕΡΤ1) στην Σαμάρα και ο νικητής εξασφαλίζει μία θέση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Βέβαια, οι Αφρικανοί που μέχρι στιγμής έχουν νικήσει 2-1 την Πολωνία κι έχουν αναδειχθεί ισόπαλοι 2-2 με την Ιαπωνία, έχουν την «πολυτέλεια» να παίξουν και για την ισοπαλία, δεδομένου ότι και σε αυτήν την περίπτωση θα προκριθούν.

Αντίθετα, οι Κολομβιανοί θέλουν νίκη για να είναι σίγουροι, καθώς σε ενδεχόμενη ισοπαλία, η πρόκριση θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα της Ιαπωνίας.

Ο Αλιού Σισέ που δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα για τον καταρτισμό της 11αδας, θα παρατάξει την ομάδα με το κλασσικό 4-3-3 που μέχρι στιγμής διατηρεί αήττητη την εκπρόσωπο της Αφρικής. Με τους Νιάνγκ και Μανέ στην επίθεση, εξασφαλίζεται αφ΄ ενός πίεση στην αντίπαλη άμυνα και αφ΄ ετέρου αποτελεσματικότητα στο γκολ.

Όσον αφορά στους Νοτιοαμερικανούς του Χοσέ Πέκερμαν, εντυπωσίασαν απέναντι στην Πολωνία και αναμένεται να παραταχθούν εκ νέου με 4-2-3-1 και τους Κουαδράδο, Χάμες Ροντρίγκες, Φαλκάο άξονες στην επιθετική λειτουργία, που είναι ικανή να διαλύσει οποιαδήποτε άμυνα.

Διαιτητής: Μίλοραντ Μάζιτς (Σερβία)

Οι πιθανές συνθέσεις:

ΣΕΝΕΓΑΛΗ (Αλιού Σισέ): Χ. Εντιαγέ, Βαγκέ, Σανέ, Κουλιμπαλί, Σαμπαλί, Γκουεγέ, Αλφ. Εντιαγέ, Π.Α. Εντιαγέ, Μανέ, Νιανγκ, Σαρ.

ΚΟΛΟΜΒΙΑ (Χοσέ Πέκερμαν): Οσπίνα, Αρίας, Μίνα, Μόχικα, Σάντσες, Μπάριος, Ουρίμπε, Χάμες, Κουαδράδο, Κιντέρο, Φαλκάο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

sports.ert.gr.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα