«Σεληνιασμένος» Κριστιάνο Ρονάλντο, 4-1 την Νιούκαστλ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Πρώτο «τρίποντο» για Άρσεναλ

20:33 11/9/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο βασικό της σχήμα για πρώτη φορά μετά από δώδεκα χρόνια, επικράτησε της Νιούκαστλ με 4-1 και σκαρφάλωσε στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ!

Η 4η αγωνιστική του κορυφαίου πρωταθλήματος του πλανήτη επιφύλασσε την ιστορική επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο «Όλντ Τράφορντ».

Ο Πορτογάλος αστέρας ξεκίνησε στο βασικό σχήμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και χρειάστηκε ένα ημίχρονο για να βρει δίχτυα. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, Ο Κριστιάνο Ρονάλντο καραδοκούσε και εκμεταλλεύτηκε μία ασταθής απόκρουση του

Γούντμαν για το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Νιούκαστλ κατάφερε να απαντήσει με γκολ του Χαβιέρ Μανκίγιο στο 56′, ωστόσο έξι λεπτά αργότερα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ τους αγαπημένους του «κόκκινους διαβόλους». Εν συνεχεία, ο Μπρούνο Φερνάντες πήρε τη… σκυτάλη στον πίνακα των σκόρερ για το 3-1. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Τζέσι Λίνγκαρντ έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 4-1.

Στο «Έμιρεϊτς», η Άρσεναλ κατάφερε να φτάσει στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 1-0 της Νόριτς του Χρήστου Τζόλη, ο οποίος ξεκίνησε στο βασικό σχήμα της ομάδας του.

Παράλληλα, η Γουλβς επικράτησε με 0-2 της Γουότφορντ, χάρη σε γκολ του Χουάνγκ Χι-Τσαν και αυτογκόλ του Φρανσίσκο Σιεράλτα, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι πήρε το «διπλό» από το «Κινγκ Πάουερ» της Λέστερ, χάρη σε γκολ του Μπερνάρντο Σίλβα (1-0).

Η Μπράιτον απόδρασε από το «Brentford Community Stadium» με γκολ του Λεάντρο Τροσάρ στις καθυστερήσεις του αγώνα, ενώ στο Σαούθαμπτον – Γούεστ Χαμ δεν χρίστηκε καμία ομάδα νικήτρια, παίρνοντας αμφότερες από έναν βαθμό.

Επιμέλεια: Χρήστος Τζώλος

sports.ert.gr.



Το άρθρο «Σεληνιασμένος» Κριστιάνο Ρονάλντο, 4-1 την Νιούκαστλ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Πρώτο «τρίποντο» για Άρσεναλ εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα