Σε «συναγερμό» η ΑΕΚ ενόψει Ατρόμητου

14:34 13/10/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε κατάσταση απόλυτης ετοιμότητας βρίσκονται άπαντες στην ΑΕΚ ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής (17/10) με τον Ατρόμητο. Όχι μόνο αγωνιστικά, αφού εξυπακούεται ότι η νίκη είναι το ζητούμενο, αλλά και σε οργανωτικό επίπεδο με τον κίνδυνο τιμωρίας της έδρας της να κρέμεται ως Δαμόκλειος Σπάθη.

Η Ένωση είναι ήδη υπότροπη –και μάλιστα δύο φορές- για καπνογόνα στα ματς με τον Ιωνικό και τη Λαμία,

ενώ έχει ήδη πληρώσει και υψηλότατο πρόστιμο. Σε περίπτωση που συμβεί το ίδιο και με τον Ατρόμητο, θα κινδυνεύσει άμεσα να δώσει τον επόμενο αγώνα της κεκλεισμένων των θυρών, ενώ ακολουθούν διαδοχικά εντός έδρας ντέρμπι με τον Άρη και τον Ολυμπιακό.

Έτσι στα γραφεία της ΠΑΕ έγινε σήμερα σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των αρμόδιων, με το βάρος να πέφτει στη μεγάλη προσοχή που πρέπει να δοθεί ως προς τα μέτρα ασφαλείας, αλλά και την άψογη συμπεριφορά των φιλάθλων στις εξέδρες του ΟΑΚΑ. Αποφασίστηκε όλοι οι υπεύθυνοι να βρίσκονται επί ποδός και να υπάρξουν επαφές με τους οργανωμένους, καθώς και συστάσεις τις επόμενες μέρες προς τον κόσμο για να μην συμβεί το παραμικρό.

Σήμερα ξεκινάει και η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής και το ενδιαφέρον αναμένεται να είναι ιδιαίτερα αυξημένο, τόσο λόγω της έλευσης του νέου προπονητή, όσο και γιατί είναι ο πιο δύσκολος εντός έδρας αγώνας που έχει δώσει η ΑΕΚ στην εφετινή σεζόν.

sports.ert.gr.



Το άρθρο Σε «συναγερμό» η ΑΕΚ ενόψει Ατρόμητου εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα