«Σε όμιλο 16 ομάδων θα πέσουν δύο, σε όμιλο 15 ομάδων θα υποβιβαστεί ένας» δηλώνει στην ΕΡΤ Τρίπολης ο Μιχάλης Τζανόπουλος της ΕΠΟ

10:52 23/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ξεκαθάρισε τα πράγματα όσον αφορά την Γ Εθνική Κατηγορία, ο κ. Μιχάλης Τζανόπουλος.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος, πρόεδρος Ένωσης και μέλος του δ.σ. της ΕΠΟ, μίλησε σήμερα το πρωί, στην ΕΡΤ Τρίπολης (101.5 fm) και στην αθλητική εκπομπή του Βασίλη Κούβαλη, λέγοντας -και ξεκαθαρίζοντας συνάμα- τα εξής: »

«Η κλήρωση του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λίνγκ 2 θα γίνει οριστικά την Πέμπτη, 25 Αυγούστου, το βράδυ, σε γνωστό ξενοδοχείο, στο Ρίο Αχαίας.Το πρωί, θα συνεδριάσει η αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ, όπου και θα «σχηματίσει» τους ομίλους των ομάδων.Η έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Γ Εθνικής θα ξεκινήσει στις 11 Σεπτεμβρίου.Όσες ομάδες είναι να συμμετάσχουν στο τοπικό πρωτάθλημα των Ενώσεων δεν μπορούν να ελπίζουν σε παραμονή στην Γ Εθνική (βλέπε π.χ. Βύζας, Καλαμάτα).Σε όμιλο με 16 ομάδες, θα υποβιβαστούν στο τέλος 2 σωματεία.Σε όμιλο με 15 ομάδες, θα πέσει μόνο μία ομάδα».

φωτό: ερτ (αρχείο)

Keywords