Σε κυκλοφορία από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η παράκαμψη Αρτεσιανού

11:01 5/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Από τις 14 / 06 / 2016 δόθηκε σε κυκλοφορία η παράκαμψη Ριζοβουνίου και πλέον έχει αποδοθεί με την μόνιμη οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση. Από την Πέμπτη δίνεται σε κυκλοφορία και η παράκαμψη του Αρτεσιανού. Οι χρήστες της οδού θα πρέπει να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην τοποθετημένη εργοταξιακή σήμανση στην έξοδο της παράκαμψης προς Τρίκαλα όπου θα γίνονται ασφαλτικές εργασίες για την προσαρμογή της παράκαμψης με το υφιστάμενο δίκτυο οι οποίες θα διαρκέσουν 4-5 ημέρες. Με την παράδοση σε χρήση και της

παράκαμψης Αρτεσιανού ολοκληρώνεται η εργολαβία με τίτλο «Παρακάμψεις Αρτεσιανού και Ριζοβουνίου στην Ε.Ο. Καρδίτσα – Τρίκαλα».

Με την παραπάνω εργολαβία έγινε η ολοκλήρωση της αρτηρίας της παράκαμψης Ριζοβουνίου 2.800μ περίπου κεντρικής αρτηρίας και της παράκαμψης του Αρτεσιανού 2.500μ περίπου κεντρικής αρτηρίας με το παράπλευρο δίκτυο και τις απαιτούμενες οδικές συνδέσεις με το υφιστάμενο δίκτυο. Η αρτηρία έχει δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση με διαχωριστικό στηθαίο ασφαλείας, ενώ σε όλο το μήκος της αρτηρίας τοποθετήθηκαν μονόπλευρα στηθαία ασφαλείας, στα ερείσματα καθώς και στις παράπλευρες οδούς σε διακεκριμένα σημεία για την ασφάλεια των χρηστών της.

Keywords
Τυχαία Θέματα