Σε κινητοποιήσεις προχώρησαν οι μαθητές στην Κάρπαθο

10:41 2/2/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε κινητοποιήσεις προχώρησαν οι μαθητές του Γυμνασίου και του ΕΠΑΛ Καρπάθου.
Εκφράζουν την αγανάκτησή τους για το γεγονός ότι υποχρεώνονται να παρακολουθούν απογευματινά μαθήματα, λόγω κτιριακού προβλήματος.
Με επιστολή τους προς το δήμαρχο Καρπάθου, Ηλία Λάμπρο, οι μαθητές αναφέρουν ότι ανέχθηκαν το βραδινό σχολείο, λόγω της δέσμευσης που ανέλαβε απέναντί τους ότι θα διευθετούσε το ζήτημα έως τις 23 Δεκεμβρίου».
Και συνεχίζουν:
«Διαψευστήκαμε.
Οι προσπάθειές σας, δεν είχαν κανένα άμεσο αποτέλεσμα.
Εκφράζουμε

την αγανάκτησή μας και ζητάμε ΑΜΕΣΗ λύση για φοίτηση σε πρωϊνό σχολείο.
Περιμένουμε την άμεση υλοποίηση σε αυτά που μας υποσχεθήκατε.
Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν και θα κάνουμε ό, τι χρειαστεί, ώσπου να ακουστούν και να επιλυθούν τα δίκαια αιτήματά μας»
Ο Δήμαρχος Καρπάθου χαρακτηρίζει δίκαιο το αίτημα των μαθητών και εξήγησε ότι γίνονται ενέργειες για την αποκατάσταση του υφιστάμενου κτιρίου.
Να σημειωθεί ότι ήδη έχουν παραληφθεί έξι (6) προκάτ αίθουσες των οποίων η διαδικασία συναρμολόγησής τους θα ολοκληρωθεί σήμερα ή αύριο.
Ταυτόχρονα ο Δήμος Καρπάθου δρομολογεί ενέργειες για την προμήθεια και των άλλων απαιτούμενων προκατασκευασμένων αιθουσών.
«Παρά το γεγονός ότι οι διαδικασίες είναι δύσκολες και χρονοβόρες συνεχίζουμε τις προσπάθειες με την ελπίδα ότι τη νέα σχολική χρονιά δεν θα υπάρχει πρόβλημα και οι μαθητές μας θα μπορούν να έχουν πρωινό ωράριο στα μαθήματά τους» δήλωσε ο κ. Λάμπρος .

Keywords
Τυχαία Θέματα