Σε εξέλιξη οι προετοιμασίες για τις απεργιακές συγκεντρώσεις της 8ης Δεκεμβρίου

18:01 6/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με τρεις μεγάλες συγκεντρώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και αρκετές τοπικές σε άλλες πόλεις της χώρας, θα κορυφωθεί η 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου.

Η ΓΣΕΕ

με ανακοίνωσή της «καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους στην 24ωρη Γενική Απεργία την Πέμπτη 8 Δεκέμβρη 2016 και στα Κεντρικά Συλλαλητήρια των Συνδικάτων:
Αθήνα – στις 11 το πρωί, στο Πεδίον του Άρεως
Θεσσαλονίκη – στις 11.30 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης
Ηράκλειο – στις 11 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου».

To ΠΑΜΕ καλεί στην Ομόνοια στις 10.30πμ.

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 2016 στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου παρουσία των προέδρων και των εκπροσώπων των Εργατικών Κέντρων Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου, Λασιθίου καθώς και του Προεδρείου της Γ.Σ.Ε.Ε, για την οργάνωση της 24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας στις 8 Δεκεμβρίου 2016.

Αποφασίστηκε παγκρήτιο Συλλαλητήριο την ημέρα της απεργίας στο Ηράκλειο και συγκέντρωση 11 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου. Λεωφορεία θα αναχωρήσουν από όλους τους νομούς και η μεταφορά των συμμετεχόντων θα είναι δωρεάν.
Τα Εργατικά Κέντρα Κρήτης καλούν όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους στην 24ωρη απεργία την Πέμπτη 8 Δεκέμβρη και στην παγκρήτια συγκέντρωση στις 11 το πρωί στο Ε.Κ.Η.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου «καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τις νέες και τους νέους της Ρόδου, στην 24ωρη Γενική Απεργία, την Πέμπτη, 8 Δεκέμβρη 2016 και στην απεργιακή συγκέντρωση, στο Ε.Κ.Ρ, στις 10.30 π.μ.».

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας «συμμετέχει στην 24ωρη Γενική Απεργία και στο Αγωνιστικό Συλλαλητήριο που έχει προγραμματίσει η ΓΣΕΕ για την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016 στην Αθήνα στις 11:00 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως».

Το Ε.Κ.Πάτρας «απευθύνει έκκληση Ενότητας και Μαζικότητας στη Γενική Απεργία της Πέμπτης 8 Δεκεμβρίου 2016 στη συγκέντρωση και πορεία της ΓΣΕΕ στον Πεδίον του Άρεως στις 11:00 π.μ.

Αναχώρηση των πούλμαν από τον περίβολο του Αγίου Ανδρέα στις 7:00 π.μ. και επιστροφή αυθημερόν. Η μετακίνηση είναι δωρεάν».

Το Εργατικό Κέντρο της Εύβοιας συμμετέχει στη συγκέντρωση στο Πεδίο του Άρεως στην Αθήνα.

Το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς συμμετέχει στη συγκέντρωση της ΓΣΕΕ στην Αθήνα.

Το Eργατικό Kέντρο της Δράμας καλεί στα γραφεία του στις 11πμ.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (Ε.Κ.Θ.) «απευθύνει κάλεσμα ενότητας και συμμετοχής σε όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, στην 24ωρη απεργία και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016, στις 11:00 το πρωί μπροστά στο Ε.Κ.Θ.».

Keywords
Τυχαία Θέματα