Σάμος: Την Τετάρτη οι πρώτες πτήσεις τσάρτερ από την Ολλανδία και την Ελβετία

15:03 28/6/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Ξεκινούν από την Τετάρτη, οι πτήσεις τσάρτερ από το εξωτερικό και στο αεροδρόμιο της Σάμου, αφού σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία μια πτήση από Ελβετία αναμένεται να κάνει ποδαρικό. Ωστόσο, σύμφωνα με τον προγραμματισμό,  το πρώτο δρομολόγιο με 100 τουρίστες από την  Ολλανδία, φέρνει το  CORRENTO, στις 2 Ιουλίου, το οποίο θα πετάει κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, ενώ κάθε Κυριακή, αρχής γενομένης από τις 5 Ιουλίου, θα πραγματοποιείται πτήση τσάρτερ από Σλοβενία, σύμφωνα με τον

τουριστικό πράκτορα του “SAMOS HOLIDAYS”, Κώστα Έλληνα.

“Εξάλλου με δύο πτήσεις την εβδομάδα από την Ολλανδία με την εταιρία  TRANSAVIA και πέντε  πτήσεις από την Γερμανία από τον CONTORA  που ξεκινάει στις 2 Ιουλίου  προχωράμε τον Ιούλιο” δήλωσε ο γραμματέας της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων  και εκπρόσωπος της εταιρείας “RHENIA TOYRS”, Δημήτρης Κασμιρλής.

Από τις 18 Ιουλίου, θα πραγματοποιούνται δύο πτήσεις την εβδομάδα,  από την Σκανδιναβία, ενώ τέλος αναμένεται, από τις 17 Ιουλίου, μία πτήση την εβδομάδα από την TUI Ολλανδίας.

Με αφορμή τις πρώτες πτήσεις από το εξωτερικό,  στο αεροδρόμιο Αρίσταρχος Ο”Σάμιος”, το νησί επισκέφτηκε  ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς προκειμένου να συντονίσει όλες τις διαδικασίες ασφαλούς έναρξης λειτουργίας του, σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές.

Είχε  σύσκεψη  με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (ΥΠΑ, Φορείς Διαχείρισης Αεροδρομίων, Στελέχη των ΕΔ, της ΕΛΑΣ και του ΠΣ), για τον καλύτερο συντονισμό της εφαρμογής των μέτρων και πρωτοκόλλων ασφαλούς λειτουργίας των αεροδρομίων και συναντήθηκε  με τους εκπροσώπους των ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού της Σάμου.

 

The post Σάμος: Την Τετάρτη οι πρώτες πτήσεις τσάρτερ από την Ολλανδία και την Ελβετία appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα