Σάκης Καρυπίδης: «Έτοιμοι για την πρεμιέρα»

23:20 29/9/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Τον πρώτο του αγώνα μετά από τέσσερα χρόνια στη Γ εθνική δίνει αύριο Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στις 16:00 ο Εθνικός Σιδηροκάστρου που θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο του τον ΠΑΟΚ Κοσμίου, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ένας από τους πιο ιστορικούς συλλόγους του ποδοσφαίρου της περιφέρειας, που συμπληρώνει φέτος ενενήντα χρόνια από την ίδρυση του, ο Εθνικός Σιδηροκάστρου θέλει να ξεκινήσει με νίκη το φετινό πρωτάθλημα και να δώσει με τον καλύτερο τρόπο τα διαπιστευτήρια του αφού η ομάδα αποτελείται από πολλά νέα

ταλαντούχα παιδιά της περιοχής. Μάλιστα η τελευταία νίκη του Εθνικού στη Γ εθνική ήταν κόντρα στον αυριανό αντίπαλο του που τον είχε κερδίσει στις 14 Μαΐου του 2014 στην Κομοτηνή με 2-1 με γκολ των Γιώργου Παπαστεργίου και Παναγιώτη Παπαδόπουλου. Στον πάγκο της ομάδας τότε ο Σάκης Καρυπίδης που οδήγησε φέτος τον Εθνικό στη Γ εθνική. Ο 42χρονος προπονητής μίλησε στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών για την πρεμιέρα της ομάδας του και το φετινό πρωτάθλημα της Γ εθνικής.

Αναλυτικά ο Σάκης Καρυπίδης μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών για:

Για την ιστορία του Εθνικού Σιδηροκάστρου:

«Ο Εθνικός είναι μια μεγάλη, μια ιστορική ομάδα. Ο σύλλογος συμπληρώνει φέτος 90 χρόνια από την ίδρυση του. Αυτό στέφθηκε με την επιτυχία της κατάκτησης ενός πρωταθλήματος και πιστεύουμε ότι και στο μέλλον θα έρθουν περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες».

Για το τι θα δούμε από τον Εθνικό Σιδηροκάστρου στο φετινό πρωτάθλημα:

«Από τον Εθνικό αυτό που θα δούμε και θέλω κι εγώ να βγει στο γήπεδο είναι νέα παιδιά με φιλοδοξίες να προσπαθούνε για το καλύτερο της ομάδας και μέσα από το καλό ποδόσφαιρο να έρθουν και τα αποτελέσματα που θα μας φέρουν πιο κοντά στους στόχους μας».

Για τον στόχο της ομάδας:

«Επειδή το πρωτάθλημα θα είναι μακρύ, είναι ένας μαραθώνιος, θα κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ο στόχος σε κάθε παιχνίδι θα είναι η νίκη. Το ταμείο θα το κάνουμε στο τέλος».

-Για το ρόστερ της ομάδας:

«Η ομάδα έχει πολλά παιδιά με πάρα πολύ ταλέντο σε μικρή ηλικία κι έχει τρεις με τέσσερις έμπειρους παίκτες, όπως ο Δημήτρης Καρυπίδης, ο Γιάννης Τσεμπερίδης, ο Νίκος Πετρίδης, οι οποίοι θα βοηθήσουν αυτά τα παιδιά έτσι ώστε να μπούνε στο νόημα της κατηγορίας όσον το δυνατόν γρηγορότερα»

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου:

«Είμαστε έτοιμοι αλλά γιατί είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο, ξέρω ότι οι πρεμιέρες είναι πάντα δύσκολες και πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι για να μπορέσουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Οι πρεμιέρες στην έδρα σου είναι πολύ επικίνδυνες. Δεν έχουμε πολλές πληροφορίες για τον αντίπαλο μας, εμείς όμως είμαστε έτοιμοι όποιος αντίπαλος κι αν ερχόταν στο Σιδηρόκαστρο»

Για το πώς περιμένει ο κόσμος του Εθνικού την έναρξη του πρωταθλήματος:

«Πιστεύω ότι ο κόσμος θα βοηθήσει την ομάδα και θα είναι ο 12ος μας παίκτης στο φετινό πρωτάθλημα».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα