Σ. Φάμελλος: «Η πολιτική αντανακλά την κοινωνία και την οικονομία» (audio)

14:26 7/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

«Ο κ. Μητσοτάκης, μη έχοντας να προτείνει τίποτα για το σήμερα κινδυνολογεί. Δεν θα πέσουμε σε αυτό το σκόπελο γιατί έχουμε να λύσουμε πολλά προβλήματα», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Ευαγγελία Μπαλτατζή και Ξενοφώντα Ζηκίδη.

Ο κ. Φάμελλος πρόσθεσε ότι «η πολιτική του κ. Μητσοτάκη μας έφερε ως εδώ, με αυτά που πρέσβευε και εφάρμοζε τόσα χρόνια η Νέα Δημοκρατία

αλλά και το ΠΑΣΟΚ».

Σχετικά με τη μεσογειακή συνδιάσκεψη που θα γίνει την Παρασκευή στην Αθήνα ο κ. Φάμελλος δήλωσε ότι, «η πολιτική αντανακλά την κοινωνία και την οικονομία και δεν μπορεί να μην λάβει υπόψη της τις μεγάλες αλλαγές που γίνονται». «Η Ευρώπη επηρεάζεται από φοβικά ακροδεξιά συμπτώματα και αυτό καταγράφεται στην εξέλιξη των ακροδεξιών κομμάτων». «Εμείς λέμε», πρόσθεσε ο κ. Φάμελλος, «ότι το αντίβαρο, η προοπτική και αυτό που χρειάζεται είναι μία δημοκρατική συμμαχία που γυρίζει στις αρχές της αστικής δημοκρατικής επανάστασης και θυμίζει τα συνθήματα ισονομία, αλληλεγγύη, η δικαιοσύνη, η δημοκρατία, που ξαναγυρίζουν με πιο ριζοσπαστικό χαρακτήρα». Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Σύριζα Κατέληξε λέγοντας ότι, «υπάρχει δυνατότητα να διαμορφώνονται συμμαχίες που μπορούν να αλλάξουν την Ευρώπη».

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Keywords
Τυχαία Θέματα