Ρέθυμνο: Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν το Πανεπιστήμιο Κρήτης και ″Το χαμόγελο του παιδιού″

07:51 27/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με αντικείμενο την ανάληψη κοινών δράσεων και πρωτοβουλιών για την προαγωγή της ψυχικής υγείας, ευεξίας και ψυχικής ανθεκτικότητας και την καταπολέμηση φαινομένων βίας, κακοποίησης και σχολικού εκφοβισμού, προχώρησαν χθες, η Μονάδα Σχολικής Ψυχολογίας του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης και ο οργανισμός ″Το Χαμόγελο του Παιδιού″.

Η σχετική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε

στην βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου στην περιοχή του «Γάλλου» Ρεθύμνου. Κατά τη διάρκειά της, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του οργανισμού Κώστας Γιαννόπουλος και ο υπεύθυνος καθηγητής της Μονάδας Σχολικής Ψυχολογίας από το Πανεπιστήμιο Κρήτης Αναστάσιος Ματσόπουλος, παρουσίασαν τους τομείς συνεργασίας των δύο φορέων και τις κοινές δράσεις που θα υλοποιήσουν.
«Πρόκειται για μια σημαντική συνεργασία που θα ωφελήσει και το Πανεπιστήμιο και τον Οργανισμό ″Το Χαμόγελο του Παιδιού″.
Από τις δράσεις αυτές θα ωφεληθούν παιδιά και κυρίως προσφυγόπουλα», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης Οδυσσέας Ζώρας.
Από την πλευρά του ο Κώστας Γιαννόπουλος επεσήμανε και αυτός τη σημαντικότητα της συνεργασίας με ένα Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα χαρακτηρίζοντας την όλη πρωτοβουλία πολύ σημαντική καθώς απευθύνεται κυρίως σε παιδιά.- ΑΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα