Ρέθυμνο: Εξιχνίαση εννέα κλοπών

10:42 4/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Εξιχνιάστηκαν χθες 9 υποθέσεις κλοπής που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Ρεθύμνου.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, 31χρονος Ρεθυμνιώτης, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, το απόγευμα της Κυριακής ο 31χρονος, εισήλθε σε κατάστημα στο οποίο εργαζόταν 34χρονη υπήκοος Γεωργίας και με τη μέθοδο της απασχόλησης, της αφαίρεσε πορτοφόλι το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό

των 405 ευρώ.
Άμεσα εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό το οποίο αποδόθηκε στην παθούσα.

Από τη συνεχιζόμενη προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας προέκυψε, ότι από τις 13-30 Ιουνίου, ο συλληφθείς είχε διαπράξει επιπλέον οχτώ κλοπές, με την ίδια μέθοδο από εργαζόμενους σε καταστήματα και επιχειρήσεις του Ρεθύμνου.
Συγκεκριμένα αφαιρούσε πορτοφόλια τα οποία περιείχαν χρήματα, κινητά τηλέφωνα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα.

Επίσης προέκυψε ότι ο 31χρονος, χρησιμοποιώντας μια από τις αφαιρεθείσες κάρτες ανάληψης, προχώρησε στην ανάληψη χρηματικού ποσού από μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε χώρο όπου έμενε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων και προσωπικών εγγράφων τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες.

Keywords
Τυχαία Θέματα