Πτώση 85 – 90% στον τζίρο του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου κατά τη διάρκεια του lock down

21:07 19/1/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Πτώση της τάξης του 85% με 90% σημείωσε ο τζίρος του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου το διάστημα του lock down, σύμφωνα με τον πρόεδρό του, Νίκο Ευαγγελινό. Παρ’ όλη την τεράστια οικονομική αιμορραγία, όπως επισημαίνει, τα λεωφορεία δεν σταμάτησαν να κινούνται ούτε για μία ημέρα, καθώς αυτό ήταν το καθήκον των Αστικών Συγκοινωνιών απέναντι στον κόσμο που τις εμπιστεύεται.

Ο ίδιος προσθέτει πως μέλημα

της διοίκησης όλο αυτό το χρονικό διάστημα ήταν να δίνεται στους πολίτες η δυνατότητα της καθημερινής τους μετακίνησης για την εξυπηρέτηση των βασικών αναγκών τους αλλά και για λόγους είτε υγείας είτε εργασίας ενώ στις κατά καιρούς αποφάσεις της κεντρικής διακυβέρνησης για την πανδημία οι Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου ανταποκρίνονται ανάλογα και άμεσα τροποποιώντας τα δρομολόγια όλων των λεωφορειακών γραμμών.

Ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου, Νίκος Ευαγγελινός

Στο πλαίσιο αυτό, πυκνώνουν σταδιακά τα δρομολόγια όλων των λεωφορειακών γραμμών των Αστικών Συγκοινωνιών Βόλου, δεδομένης της επαναλειτουργίας της εμπορικής αγοράς. Τα δρομολόγια θα συνεχίσουν να τροποποιούνται δε, ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν από το επιβατικό κοινό και την σταδιακή άρση των περιορισμών μετακίνησης και την επιστροφή στην κανονικότητα.

Σε ότι αφορά στα πρωτόκολλα ασφάλειας και υγιεινής που τηρούνται απαρέγκλιτα ο κ. Ευαγγελινός τόνισε πως «η συγκοινωνία μας, όπως και η συγκοινωνία της επαρχίας ευρύτερα, δεν έχει καμία σχέση με τα ΜΜΜ των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης. Δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση ο συνωστισμός που βλέπουμε σε εκείνα τα λεωφορεία και η συμπεριφορά των οδηγών μας είναι υποδειγματική. Διατηρούν τα λεωφορεία καθαρά, ανάμεσα στα δρομολόγια γίνεται απολύμανση και τηρούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας. Ο κόσμος πάντως δεν έχει τίποτα να φοβάται καθώς είμαστε ένα άκρως ασφαλές περιβάλλον για να επιλέξουν οι πολίτες να μετακινηθούν».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα