Πτολεμαΐδα: Συλλαλητήριο ενάντια στην απαξίωση της ΔΕΗ

16:55 7/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Μαζική αναμένεται να είναι η συμμετοχή εργαζομένων, φορέων, και πολιτών στο σημερινό συλλαλητήριο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, στις 6 το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας, για να αποτραπεί το ενδεχόμενο πώλησης των Μονάδων Ηλεκτροπαραγωγής, που θα έχει δραματικές συνέπειες για την περιοχή και την επιβίωση της.

>Τόσο τα κλιμάκια της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, που περιοδεύουν στα Ορυχεία και στους σταθμούς παραγωγής, όσο και το συντονιστικό όργανο που συγκροτήθηκε πρόσφατα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, προσπαθούν να ενημερώσουν εργαζόμενους και πολίτες για τα όσα διακυβεύονται με την ΔΕΗ και να τους καλέσουν στο συλλαλητήριο, όπου θα πρέπει να προσέλθουν, δυναμικά και οργανωμένα. Εμπορικά καταστήματα και φαρμακεία θα είναι κλειστά, σήμερα το απόγευμα στην Πτολεμαϊδα, ενώ κλειστά θα παραμείνουν από τις 5:30 το απόγευμα έως τις 7:30 το βράδυ και τα Εμπορικά καταστήματα της Κοζάνης.

Με ψηφίσματα και ανακοινώσεις τους, οι νομαρχιακές επιτροπές του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, των ΑΝΕΛ, και της ΛΑΕ, Σύλλογοι, Ενώσεις, Συνδικάτα, ζητούν από τα μέλη τους να δώσουν ηχηρό παρόν στην κεντρική πλατεία, και να διατρανώσουν την αντίθεση τους στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > ΕΡΤ
Πτολεμαΐδα, Συλλαλητήριο, ΔΕΗ,ptolemaΐda, syllalitirio, dei