Ψάχνουν ξανά την υπόθεση Στίβεν Κουκ

21:35 9/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ευρεία σύσκεψη με την συμμετοχή δικαστικών, αστυνομικών αλλά και αξιωματικών της Σκότλαντ Γιάρντ, πραγματοποιήθηκε στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου με επίκεντρο την υπόθεση του Βρετανού Στίβεν Κουκ.

Μετείχαν η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, η πρόξενος της Μεγάλης Βρετανίας στο Ηράκλειο, ο δικηγόρος της οικογένειας Κουκ, ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Χερσονήσου, οι αξιωματικοί της Σκότλαντ Γιάρντ

και η ιατροδικαστής που έχει αναλάβει την υπόθεση.
Τέθηκαν επί τάπητος οι επόμενες κινήσεις αναφορικά με τη διερεύνηση της υπόθεσης, προκειμένου να φωτιστούν όλες οι πτυχές και τα νέα δεδομένα που προέκυψαν μετά τον εντοπισμό του σκελετού.
Όπως ανέφερε ο ένας εκ των αξιωματικών της Βρετανικής Υπηρεσίας, υπάρχει στενή συνεργασία με τις Ελληνικές Αρχές από το 2005, και τόνισε ότι στόχος πλέον είναι να συγκεντρωθούν πληροφορίες και να συντονιστούν οι επόμενες ενέργειες γύρω από την υπόθεση.
Παράλληλα πρόσθεσε ότι βρίσκονται στην Κρήτη προκειμένου να στηρίξουν την οικογένεια Κουκ.
Ο Στίβεν Κουκ εξαφανίστηκε πριν από περίπου 12 χρόνια κατά την πρώτη ημέρα των διακοπών του στα Μάλια. Πριν από μερικές εβδομάδες ο σκελετός του, εντοπίστηκε σε πηγάδι στα Μάλια κοντά στην περιοχή του νεκροταφείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα