Ψάχνοντας την Ντόρι… (video)

12:34 3/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Δεκατρία χρόνια μετά, οι αστείοι και αξέχαστοι χαρακτήρες του «Ψάχνοντας τον Νέμο», συνεχίζουν τα θαλάσσια κατορθώματά τους, με πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά την ξεχασιάρα Ντόρι, η οποία… απρόβλεπτα θυμάται τη χαμένη της οικογένεια και, έτσι, ξεκινά μια νέα συναρπαστική περιπέτεια.

«Ψάχνοντας την Ντόρι» (Finding Dory) είναι ο τίτλος της νέας ταινίας με την οποία η απίθανη παρέα του βυθού επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη.

Η Ντόρι ζει ευτυχισμένη στον ύφαλο με τον Μάρλιν και τον Νέμο, έναν χρόνο μετά την περιπέτεια

που τους άλλαξε τη ζωή. Ξαφνικά θυμάται ότι έχει οικογένεια εκεί έξω, που μπορεί να την ψάχνει, και επιστρατεύει τον Μάρλιν και τον Νέμο σε μια φοβερή εκστρατεία μέχρι το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Ζωής της Καλιφόρνια, ένα κέντρο αποκατάστασης θαλάσσιων ζώων και ενυδρείο.

Στην αναζήτηση της μητέρας και του πατέρα της, η Ντόρι θα έχει τη βοήθεια τριών συμμάχων: του Χανκ, ενός δύστροπου χταποδιού, του Μπέιλι, μιας φάλαινας μπελούγκα που θεωρεί ότι έχει χαλάσει το σύστημα ηχο-εντοπισμού της και της Μοίρας, μιας φαλαινοκαρχαρίνας με μυωπία που σκουντουφλάει παντού.

Η διαδρομή τους περιλαμβάνει περιπέτειες γεμάτες γέλιο, συγκίνηση, αγωνία και η επιστροφή στις ρίζες της θα είναι ένα μάθημα ζωής για όλους τους συνοδοιπόρους της.

Ο Andrew Stanton αναλαμβάνει και πάλι τη σκηνοθεσία, ενώ συνυπογράφει το σενάριο μαζί με τους Angus MacLane, Victoria Strouse και Bob Peterson.

Στην ελληνική μεταγλώττιση, για μια ακόμη φορά, τους πρωταγωνιστικούς ρόλους εκφωνούν οι Δήμητρα Παπαδοπούλου και Θοδωρής Αθερίδης.

Διάρκεια: 103’

Μουσική: Thomas Newman

Ακούγονται: Δήμητρα Παπαδοπούλου, Θοδωρής Αθερίδης, Ακίνδυνος Γκίκας, Στεφανία Φιλιάδη, Γιώργος Ρεντούμης, Χρήστος Θάνος, Χίλντα Ηλιοπούλου, Έλλη Θάνου, Μανώλης Γιούργος, Τάσος Κωστής, Βίνα Παπαδοπούλου, Χάρης Γρηγορόπουλος, Μαρία Πλακίδη

.
Keywords
Τυχαία Θέματα