Προβολή της Ρόδου στην Ασία

10:42 2/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΙΤΒ Asia 2017, στη Σιγκαπούρη, που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 25-27 Οκτωβρίου, μετείχε η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου.
Την έκθεση, στην οποία συμμετείχαν 110 χώρες, επισκέφθηκαν περισσότεροι από 10.000 ενδιαφερόμενοι και κέντρισε το ενδιαφέρον ενός μεγάλου αριθμού εκπροσώπων εταιριών, τουριστικών γραφείων, τουριστικών οργανισμών και ξενοδοχείων.
Η δυναμική προβολή και προώθηση της Ρόδου στις τουριστικές αγορές της Ασίας, κυρίως σε Κίνα, Ιαπωνία,

Ινδία και Νότια Κορέα, αποτελεί πρωταρχικό στόχο του Δήμου Ρόδου.
«Στόχος του Δήμου Ρόδου είναι η διερεύνηση των διαδικασιών και των προϋποθέσεων εκείνων που είναι απαραίτητες για την προσέλκυση περισσοτέρων τουριστών από τη συγκεκριμένη αγορά. Και για την επίτευξη αυτού του στόχου θα πρέπει να υπάρξουν στοχευμένες ενέργειες, καθώς οι παράγοντες του ασιατικού τουρισμού έχουν μεγάλες απαιτήσεις, όπως σύγχρονες υποδομές, πολυτελή ξενοδοχεία, απευθείας πτήσεις στον προορισμό, οργανωμένες εκδρομές και ξεναγήσεις και πλήθος άλλων παροχών» ανέφερε η Αντιδήμαρχος, Μαρίζα Χατζηλαζάρου, τονίζοντας ότι η Ρόδος θέλει και μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που προβάλλουν, καθώς διαθέτει, πέραν της ιστορίας και του πολιτισμού, υπερπολυτελή και σύγχρονα ξενοδοχεία και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα