Προβλήματα από την κακοκαιρία που έπληξε την Κέρκυρα και τη Δ. Ελλάδα (video)

09:24 24/9/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Ώρες «Ιανού» έζησαν το βράδυ και τα ξημερώματα οι κάτοικοι στην Κέρκυρα την Κεφαλονιά και στην Δ. Ελλάδα καθώς βρέθηκαν στο έλεος νέας κακοκαιρίας. Λόγω των ακραίων φαινομένων υπήρξαν κατά τόπους διακοπές στην ηλεκτροδότηση των νησιών ενώ σημειώθηκαν και πτώσεις δένδρων. Σε ότι αφορά στις διαδικασίες αποκατάστασης των τεράστιων ζημιών που άφησε πίσω του ο Ιανός στην Άσσο Κεφαλονιάς, η κα Κράτσα σημείωσε ότι επιχειρούνται

παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο και βρίσκεται σε εξέλιξη η προσπάθεια για την επούλωση των πληγών που άφησε ο Ιανός Ενώ διαβεβαίωσε ότι κανείς κάτοικος δεν θα μείνει άστεγος.

Ξαφνικό μπουρίνι ξέσπασε στον δήμο Ζαχάρως, στο νομό Ηλείας.
Σφοδρός άνεμος σάρωσε το Γιαννιτσοχώρι. Αγγλίδα τουρίστρια, που διέμενε σε κάμπινγκ, τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι, όταν η σκηνή της καταπλακώθηκε από δύο πεύκα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ζημιές υπέστησαν σκεπές σπιτιών με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν απο την ισχυρή βροχόπτωση ενώ σημειώθηκαν και διακοπές στην ηλεκτροδότηση. Ο αντιπεριφέρειαρχης Ηλίας Βασίλης Γιαννόπουλος μίλησε στην ΕΡΤ για την κατάσταση που επικρατεί στον νομό και ειδικά στη Ζαχάρω.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Προβλήματα, Κέρκυρα, Ελλάδα,provlimata, kerkyra, ellada