Πρώτη μεταγραφή για τα «λιοντάρια»

16:53 6/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Χριστόφορος Τσουβαλτσίδης είναι η πρώτη μεταγραφή του Πανσερραϊκού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών ο 23χρονος δεξιός οπισθοφύλακας (11.02.93) συμφώνησε με τα «λιοντάρια» και αναμένεται να υπογράψει το νέου του συμβόλαιο. Ο Αθηναίος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες του Πανιωνίου, αγωνίστηκε την περίοδο 2012-13 με την Κόρινθο στη Γ εθνική (16 συμμετοχές 2 γκολ) και το 2013 μετακόμισε στις Σέρρες και

στον Εθνικό Γαζώρου όπου σε δύο χρονιές έπαιξε σε 36 παιχνίδια.

Ο 22χρονος μπακ έκανε πολύ καλές εμφανίσεις με τον Εθνικό Γαζώρου ενώ εκτός από πλάγιος αμυντικός μπορεί να αγωνιστεί άνετα και ως ακραίος χαφ, αφού τον διακρίνει η ταχύτητα, η γρήγορη σκέψη στο παιχνίδι του αλλά και η άνεση που κινείται με την μπάλα στα πόδια. Ωστόσο, το κάταγμα που υπέστη στο ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό (07/01/15), τον έθεσε εκτός αγωνιστικής δράσης (έπαιξε μόνο 15 ματς), γεγονός που στοίχησε στην ομάδα του για τη μάχη που έδωσε για την παραμονή. Σε εκείνο το παιχνίδι και πριν τραυματιστεί, είχε βάλει δυσκολίες στον τότε προπονητή του Λεβαδειακού, Σάββα Παντελίδη, ο οποίος σε συζητήσεις που έκανε μετά το ματς, παραδέχτηκε πως έκανε γκάφα που, αν και είχε τη δυνατότητα, δεν είχε φέρει τον Τσουβαλτσίδη στη Λιβαδειά το προηγούμενο καλοκαίρι. Πέρυσι το καλοκαίρι ο Χριστόφορος Τσουβαλτσίδης ήταν μεταγραφικός στόχος του Ηρακλή και της ΑΕΚ. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στον προπονητή του Ηρακλή, Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος είχε την ευκαιρία να τον τσεκάρει πολλές φορές αγωνιζόμενο μέσα στη σεζόν. Στην αναμέτρηση Κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων (28.10.2014), ο Τσούβαλτσίδης πέτυχε γκολ κόντρα στον Γηραιό με πανέξυπνη απευθείας εκτέλεση φάουλ («τρύπησε» το τείχος), ένα γκολ, το οποίο πανηγύρισε κάνοντας αφιέρωση σε φίλο του στην κάμερα.

Ο Τσουβαλτσίδης είχε προταθεί και στην ΑΕΚ από τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς ( είχε συστήσει τον 22χρονο μπακ στον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, προκειμένου η Ένωση να τον αποκτήσει για μπακ απ του Μιχάλη Μπακάκη στη Super League). Την περσινή περίοδο ήταν από τους καλύτερους σε απόδοση ποδοσφαιριστές του Κισσαμικού (16 αγώνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα