Πρόταση Μαλανδράκη στο Υπ. Υποδομών για τις καταστροφές στη δημοτική οδοποιία (audio)

07:00 20/3/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Την ανάγκη να υπάρχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αποκατάστασης των καταστροφών στις πληγείσες περιοχές του Δήμου Πλατανιά τονίζει ο δήμαρχος Γιάννης Μαλανδράκης, ο οποίος κατέθεσε σχετική πρόταση για το θέμα.

Ο κ. Μαλανδράκης καλεί την πολιτεία να μεριμνήσει για την ταχεία αποκατάσταση των ζημιών που έχουν προκληθεί στις δημόσιες υποδομές του Δήμου, με την ανάληψη από το Υπουργείο Υποδομών της μελέτης – κατασκευής των έργων της δημοτικής οδοποιίας, σύμφωνα με τα τεχνικά δελτία που έχουν συντάξει οι μηχανικοί της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και του Υπουργείου, καθόσον

είναι η επιτακτική η ανάγκη για ολοκληρωμένη και άρτια αποκατάσταση για να υπάρξει ασφάλεια το συντομότερο δυνατόν.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Χανίων, ο κ. Μαλανδράκης περιέγραψε τα τεράστια προβλήματα που έχουν προκύψει, αφού εκατοντάδες είναι ακόμα και σήμερα τα τηλέφωνα πολιτών για ζημιές ενώ κινείται με πολύ αργούς ρυθμούς η διαδικασία ολοκλήρωσης εκτίμησης στατικότητας σε περισσότερα από 30 σπίτια του Δήμου.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην ανάγκη η κρίση να αξιοποιηθεί τουλάχιστον ως ευκαιρία, για τον επανασχεδιασμό των πληγέντων περιοχών με ποιοτικά κια μακροπρόθεσμης δυναμικής έργα.

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Μαλανδράκη στην ΕΡΤ Χανίων:

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου / Ηλεκτρονική Επεξεργασια: Φωτεινή Περβολιανάκη

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα