Προσπάθησαν να ταξιδέψουν με πλαστά έγγραφα

01:04 12/2/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Ένας αλλοδαπός, ηλικίας 22 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου, συνελήφθη στον αερολιμένα της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου .

Κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, ο 22χρονος επέδειξε ως ταξιδιωτικό έγγραφο, διαβατήριο γαλλικών Αρχών, το οποίο όπως διακριβώθηκε, ήταν πλαστό.

Το παραπάνω έγγραφο κατασχέθηκε, ενώ από το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου διενεργείται προανάκριση.

Ακόμη , μία αλλοδαπή, ηλικίας

32 ετών, συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Σάμου με την κατηγορία για παραβάσεις του Κώδικα Μετανάστευσης και της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Η 32χρονη επέδειξε ως ταξιδιωτικό έγγραφο, δελτίο αιτούντος διεθνή προστασία, το οποίο όπως διακριβώθηκε, ανήκει σε διαφορετικό πρόσωπο.

Το παραπάνω έγγραφο κατασχέθηκε.

Τέλος από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου Σάμου, συνελήφθη άλλος ένας αλλοδαπός, ηλικίας 32 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις του Κώδικα Μετανάστευσης και της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, ο 32χρονος επέδειξε ως ταξιδιωτικό έγγραφο, δελτίο αιτούντος διεθνή προστασία, το οποίο όπως διακριβώθηκε, ανήκει σε διαφορετικό πρόσωπο.

Το παραπάνω έγγραφο κατασχέθηκε, ενώ από το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου διενεργείται προανάκριση.

The post Προσπάθησαν να ταξιδέψουν με πλαστά έγγραφα appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα