Προσλήψεις στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου

13:26 4/1/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης ανακοινώνει προσλήψεις, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για χρονικό διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης έως και τις 9/7/2021, για την αντιμετώπιση των απρόβλεπτων, εκτάκτων και κατεπειγουσών αναγκών της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, Περιφέρειας Κρήτης.

Οι ανάγκες αυτές, αναφέρει η ανακοίνωση, «οφείλονται στις ισχυρές βροχοπτώσεις που εκδηλώθηκαν στις 10.11.2020 στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης, αποτέλεσμα των οποίων ήταν η κήρυξη

του Νομού Ρεθύμνης, εκτός του Δήμου Ρεθύμνης, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας και η παράταση της ως άνω κατάστασης για το Δήμο Ρεθύμνης έως και 10.05.2021».

Αναλυτικά οι ειδικότητες είναι:
Ενός (1) ατόμου ειδικότητας ΠΕ Πληροφορικής
Δύο (2) ατόμων ειδικότητας ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών ή ΠΕ Τοπογράφων Μηχανικών.
Δύο (2) ατόμων ειδικότητας ΠΕ Γεωλόγων ή ΠΕ Μεταλλειολόγων Μηχανικών.
Ενός (1) ατόμου ειδικότητας ΤΕ Μηχανικών Πολιτικών Έργων Υποδομής ή ένα (1) άτομο ειδικότητας ΤΕ Μηχανικών Δομικών Έργων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση (Παράρτημα Β’) και να την υποβάλουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (katrin@crete.gov.gr).
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα ημερών (υπολογιζόμενες ημερολογιακά), και ορίζεται από τη Δευτέρα 4/1 έως και την Τετάρτη 13/1/2021, και ώρα 14.00.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα