Πρόσκληση για συζήτηση στους υποψ. δημάρχους Λήμνου από την Ένωση Ξενοδόχων

12:05 3/4/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Κάλεσμα προς τους υποψήφιος δημάρχους Λήμνου απευθύνει η Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου για συνάντηση-συζήτηση γύρω από τα θέματα τουρισμού. Η πρόσκληση εστάλει στους υποψήφιους, Ευάγγελο Γιαρμαδούρο, υποψήφιο Δήμαρχο του συνδυασμού «H Λήμνος Μπροστά», Ελεωνόρα Γεώργα, υποψήφια Δήμαρχο του συνδυασμού «Νίκη για τη Λήμνο», Χαριτίνη Φωτοπούλου, υποψήφια Δήμαρχο του συνδυασμού « Σ.Υ.Μ.Π.Α.Ν.», Κώστα Μαδυτινό, υποψήφιο Δήμαρχο της Λαικής Συσπείρωσης και Δημήτριο Μαρινάκη, υποψήφιο Δήμαρχο του συνδυασμού «Σταθερή πορεία για τη Λήμνο».
Η

Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου, στην επιστολή της αναφέρει ότι ως κεντρικός φορέας της ανάπτυξης του τουρισμού στην Λήμνο, και μέλος του ΞΕΕ, στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο της 28.03.2019 που έγινε στην Λήμνο αποφάσισαν τα μέλη του ΔΣ κατ’ απόλυτη πλειοψηφία, να καλέσουν του υποψήφιους δημάρχους και να προκαλέσουν μια συζήτηση, σχετικά με τον Τουρισμό στο νησί.

Η συζήτηση αυτή ορίστηκε να πραγματοποιηθεί στις 10.04.2019 ημέρα Τετάρτη στο Ξενοδοχείο “Lemnos” στην Μύρινα ( έδρα της ΕΞΛ) και ώρα 19.30.
Όπως τονίζει η Ένωση Ξενοδόχων, στην ύψιστη αυτή δημοκρατική διαδικασία θα προσκληθούν να παραβρεθούν και δημοσιογράφοι των τοπικών μέσων ενημέρωσης, ώστε να φανεί στον κόσμο που καλείται να τους ψηφίσει, το πρόγραμμα των συνδυασμών πάνω στο τουριστικό θέμα της Λήμνου, που τα
τελευταία χρόνια έχει πάρει μεγάλη έκταση, δίνοντας εργασία και χρήμα σε πολλούς Λημνιούς και αναπτύσσει νέες δραστηριότητες μέσα και έξω απο το νησί μας.

Η Ένωση Ξενοδόχων ενημερώνει ότι αντίστοιχη πρόσκληση θα αποσταλεί σε διαφορετική ημερομηνία και στους Υποψήφιους Περιφερειάρχες της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

The post Πρόσκληση για συζήτηση στους υποψ. δημάρχους Λήμνου από την Ένωση Ξενοδόχων appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα