Πρόωρος τελικός Γερμανία-Γαλλία απόψε στη Μασσαλία

10:05 7/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Σύγκρουση γιγάντων απόψε (22:00, ΕΡΤ1, ΕΡΑσπορ, ΕΡΤwebtv) στο «Βελοντρόμ» της Μασσαλίας όπου διεξάγεται o δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα σε δύο κορυφαίες ομάδες, την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία και την διοργανώτρια Γαλλία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί μεταξύ τους αρκετές φορές στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όπως πρόσφατα το 2014 στη Βραζιλία όπου νίκησαν οι Γερμανοί με 1-0, ωστόσο συναντώνται για ΠΡΩΤΗ φορά σε τελικά ευρωπαϊκού

πρωταθλήματος!

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία θέλει και το ευρωπαϊκό «στέμμα» για πρώτη φορά μετά το 1996, αλλά η αποστολή της κόντρα στους «τρικολόρ» μόνο εύκολη δεν θα είναι. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιοακίμ Λεβ, θα προχωρήσει σε αλλαγές, σε σχέση με τον προημιτελικό κόντρα στην Ιταλία, καθώς αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα με τραυματισμούς και κάρτες.
Συγκεκριμένα δεν θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Μάριο Γκόμεζ και Σάμι Κεντίρα, ενώ τιμωρημένος είναι ο Ματ Χούμελς. Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ ο Λεβ έχει αποφασίσει να ξεκινήσει στην επίθεση τους Λούκας Ποντόλσκι και Μάριο Γκέτζε, ενώ στην άμυνα θα παίξει, όπως και στο ματς με την Ιταλία, με τρεις αμυντικούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα