Πρόωρες εκλογές βλέπει ο Δ. Κρεμαστινός

12:25 18/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Την άποψη ότι ο πρωθυπουργός αναζητά οδό διαφυγής μέσα από τη συζήτηση για το χρέος, εξέφρασε χθες ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Κρεμαστινός.
Εκτίμησε ότι στην παρούσα φάση, η προσπάθεια για κούρεμα του χρέους δεν θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς ο Μπαράκ Ομπάμα, στον οποίο προσβλέπει ο πρωθυπουργός, βρίσκεται στη λήξη της θητείας του, ενώ Γαλλία και Γερμανία

ετοιμάζονται για εκλογές.
Ο κ. Κρεμαστινός χαρακτήρισε κρίσιμους τους μήνες μέχρι το Πάσχα, κατά τους οποίους θα υπάρξουν μεγάλες πιέσεις στην οικονομία, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.
«Αν φθάσει μέχρι το Πάσχα, θεωρώ ότι δεν θα έχει λόγο να πάει σε εκλογές, αλλά φοβάμαι πως μέχρι τότε θ’ αντιμετωπίσει μεγάλα προβλήματα» είπε χαρακτηριστικά.
Επανέλαβε την πάγια θέση του ότι αν δεν έρθουν επενδύσεις, που θα φέρουν την ανάπτυξη, η χώρα δεν θα μπορέσει ν’ αποφύγει περαιτέρω συρρίκνωση μισθών και συντάξεων.
Σχολιάζοντας τέλος τις παρουσίες πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κρεμαστινός είπε ότι πρόκειται για αρνητικό φαινόμενο.

Keywords
Τυχαία Θέματα