Προμηθέας: Με ΑΕΚ στο Super Cup, με Πανιώνιο στην πρεμιέρα της Βasket League

14:22 9/9/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Τον Πανιώνιο εκτός έδρας θα αντιμετωπίσει ο Προμηθέας την πρώτη αγωνιστική της Basket League , ενώ στο νεοσύστατο θεσμό του Super Cup , η ομάδα της Πάτρας θα αντιμετωπίσει στον 1ο ημιτελικό την ΑΕΚ την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα Τύπου του Κεντρικού Σταδίου του ΟΑΚΑ η κλήρωση του 29ου Πρωταθλήματος Basket League

2020-21. Η ομάδα του Προμηθέα θα φιλοξενηθεί στην πρεμιέρα, στις 10 Οκτωβρίου, από τον Πανιώνιο. Την ομάδα του Προμηθέα Πάτρας εκπροσώπησαν ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Αγραβάνης, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Κώστας Μπακαλάρος και το μέλος του ΔΣ της ΚΑΕ και εκπρόσωπος της ομάδας στον ΕΣΑΚΕ, Χρήστος Μήλας.

Στην κλήρωση του Super Cup, του νέου θεσμού που καθιέρωσε ο ΕΣΑΚΕ που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Περιστερίου «Ανδρέας Παπανδρέου» με την συμμετοχή των τεσσάρων κορυφαίων ομάδων της βαθμολογίας του περσινού Πρωταθλήματος 2019-20, του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, της ΑΕΚ, του Περιστερίου και του Προμηθέα Πάτρας.

Ο Προμηθέας θ’ αγωνιστεί στον 1ο ημιτελικό κόντρα στην ΑΕΚ την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, ενώ στον άλλο ημιτελικό θα συγκρουστούν Παναθηναϊκός  ΟΠΑΠ και Περιστέρι.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα