«Πρωινή διαδρομή στην επικαιρότητα Πελοποννήσου»

09:43 10/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Θεατροπαιδαγωγικό Πρόγραμμα, για ομάδα κρατουμένων στο Αγροτικό Κατάστημα Φυλακών της Τύρινθας θα υλοποιήσει το Πανεπιστήμιο την Παρασκευή στις 14:30 το μεσημέρι στο Σωφρονιστικό κατάστημα.

Τομεάρχες Πελοποννήσου με αρμοδιότητα να καταθέσουν προτάσεις για τα πρόσωπα που θα συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια της ΝΔ τόσο στις δημοτικές όσο και στις Εθνικές Εκλογές ορίστηκαν οι Βουλευτές Μάκης Βορίδης και Γιώργος Κουμουτσάκος.

Πρόγραμμα ¨Γυναίκα και Αθλητισμός¨ ξεκινάει στο κλειστό γυμναστήριο του Άργους την Τρίτη 16 Ιανουαρίου. Θα λειτουργεί κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 10:30 έως τις 11:30 το πρωί.

Την Παρασκευή στις 20:00 το βράδυ θα παρουσιαστεί το Ντοκιμαντέρ με τίτλο ¨Λύκειο Επιδαύρου ένα θερινό σχολείο για το Αρχαιόδραμα¨ στο πλαίσιο της εκπομπής closse up που φιλοξενείται στις συχνότητες της ΕΡΤ 2.

Η Νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας θα κόψει το Σάββατο την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του σε αίθουσα του Δημοτικού διαμερίσματος Μάκρης.

Παρουσία του Νίκου Δένδια, η Τοπική οργάνωση της ΝΔ Κορίνθου θα κόψει την Παρασκευή στις 18:30 το απόγευμα την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο Εργατικό Κέντρο.

Δέσποινα Αρσένη

Keywords
Τυχαία Θέματα