Πρωί το Παναρκαδικός-ΑΟ Εικοσιμίας

08:16 17/10/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Aπό τη Διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο., ανακοινώνεται, ότι, ο ποδοσφαιρικός αγώνας της ομάδας της Τρίπολης με τον Α.Ο. Εικοσιμίας, για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ Εθνικής κατηγορίας ( 8ος όμιλος ), θα διεξαχθεί την Κυριακή 21/10/2018 και ώρα 11:00 το πρωί.

Την απόφαση αυτή, πήρε η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, για να διευκολυνθεί η μετακίνηση της φιλοξενούμενης ομάδα από την Κεφαλλονιά στην Τρίπολη και αντίστροφα.

Η Διοίκηση της ιστορικής ομάδας της Τρίπολης, καλεί όλους τους φιλάθλους, να προσέλθουν

την Κυριακή στο γήπεδο.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΑΝΤΕΛΑ

Παράλληλα, η Διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο.,με το άκουσμα της είδησης του θανάτου του Ιατρού Κώστα Παντέλα, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Ο Κώστας Παντέλας, υπήρξε επίτιμο μέλος της οικογένειας του Παναρκαδικού, τον οποίο υπηρέτησε με πάθος ως γνήσιος φίλαθλος, ως Ιατρός αλλά και ως παράγοντας της ομάδας.

Σύσσωμη η οικογένεια του Παναρκαδικού πενθεί για τον ξαφνικό θάνατο του πρώην Διευθυντή της Μαιευτικής – Γυναικολογικής Κλινικής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης Κώστα Παντέλα και εύχεται στο γιατρό «καλό ταξίδι».

από δελτίο Τύπου
φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πρωί, Παναρκαδικός-ΑΟ Εικοσιμίας,proi, panarkadikos-ao eikosimias