Πρόγνωση καιροού (video)

07:47 22/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με αραιές νεφώσεις και βόρειους ανέμους τοπικά 6 μποφόρ στο Αιγαίο προβλέπεται ο καιρός για την Τρίτη 22 Νοεμβρίου. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλη τις πρωινές και νυχτερινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

Μακεδονία- Θράκη
Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί

από 03 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι τοπικά 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη και θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Νησιά Ιονίου – Ήπειρος – δυτική Στερεά – δυτική Πελοπόννησος
Αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο νότιο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία – ανατολική Στερεά – Εύβοια – ανατολική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Πιθανότητα για ασθενείς βροχές τις πρωινές ώρες στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 20 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες – Κρήτη
Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στην Κρήτη όπου υπάρχει πιθανότητα ασθενών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα δυτικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βόρειοι 3 με 5 και στα νότια ανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Nεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 23-11-2016
Στα ανατολικά και νότια τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στη βόρεια Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και νυχτερινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Χωρίς αξιόλογη μεταβολή η θερμοκρασία.

Keywords
Τυχαία Θέματα