Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα στην Πελοπόννησο

22:02 16/9/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Έκτακτο δελτίο έντονων καιρικών φαινομένων, εξέδωσε η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, σύμφωνα με το οποίο θα επικρατήσει κακοκαιρία στην κεντρική και νότια Ελλάδα από το απόγευμα της Πέμπτης έως και το Σάββατο, η οποία θα ξεκινήσει από τα νοτιοδυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους πολύ θυελλώδεις ανέμους.

Κατόπιν τούτου, εφιστάται προσοχή σε όλους

τους πολίτες να ακολουθούν τα μέτρα και τις υποδείξεις των αρμοδίων εμπλεκομένων φορέων, Αστυνομικής Διεύθυνσης και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ώστε να αποφευχθούν ατυχήματα από πτώσεις αντικειμένων που δύναται να προκαλέσουν τραυματισμούς.

«Επιπρόσθετα – τονίζεται – οι πολίτες πρέπει να μην υποτιμήσουν την ένταση, την έκταση και την σοβαρότητα των καιρικών φαινομένων και πρέπει να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας».

Οι πολίτες μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr), προκειμένου να ενημερώνονται για τα μέτρα προφύλαξης, καθώς επίσης και την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr) προκειμένου να παρακολουθούν τα τακτικά δελτία καιρικών συνθηκών.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα