Πρέσπες: Δωρεάν rapid tests στην Κρυσταλλοπηγή και στο Λαιμό

12:18 18/2/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης κορoνοϊού για τους κατοίκους των Πρεσπών θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου σε συνεργασία του Δήμου Πρεσπών με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Οι δημότες μπορούν να προέρχονται με το αυτοκίνητό τους στο χώρο των ελέγχων, έχοντας αστυνομική ταυτότητα, αριθμό ΑΜΚΑ και αριθμό κινητού τηλεφώνου για να λάβουν το αποτέλεσμα και στέλνοντας μήνυμα με την επιλογή 1 στο 13033.

Οι έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν και

στην κοινότητα Κρυσταλλοπηγης στις 10 το πρωί και στο χώρο έξω από το δημαρχείο στο Λαιμό στις 12 το μεσημέρι.

Ο Δήμαρχος Πρεσπών Παναγιώτης Πασχαλίδης ζητά από όλους τους κατοίκους «να προσέλθουν για τεστ, ανεξάρτητως αν έχουν ή όχι σχετικά συμπτώματα ή επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα» υπογραμμίζοντας ότι κάθε δημότης μπορεί να κάνει δωρεάν τεστ στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Λευκώνα (με ραντεβού). «Για λίγο καιρό ακόμα τα βασικά μας μέσα για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία είναι οι αποστάσεις, οι μάσκες και τα τεστ. Για πρώτη φορά από την αρχή αυτής της περιπέτειας βλέπουμε φως στην άκρη του τούνελ, θέλει προσοχή για λίγους μήνες ακόμα για να τα καταφέρουμε όλοι μαζί!» δήλωσε ο δήμαρχος.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα