Πράσινο φως για το έργο του Αγίου Ιωάννη στα Σφακιά (audio)

10:20 9/10/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Την ικανοποίησή του για «την επιτυχή ολοκλήρωση της ανάπλασης του οικισμού της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Ιωάννη, για την αναβάθμιση του τοπίου και της παραδοσιακής γειτονιάς» τονίζει μιλώντας στην ΕΡΤ Χανίων , ο δήμαρχος Σφακίων Γιάννης Ζερβός.
Παράλληλα, «ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν αποτελεσματικά στο έργο. Συγκεκριμένα τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, τους αντιπεριφερειάρχες Απόστολο Βουλγαράκη

και Νίκο Καλογερή, την ανάδοχο εταιρεία Στόχος Τεχνική Ε.Π.Ε. τους επιβλέποντες του έργου Μαριάννα Λυγιδάκη και Στέλιο Μαραγκάκη καθώς και τον διευθυντή της Τ.Υ. Χανίων Σοφοκλή Τσιραντωνάκη.«Ο στόχος της ανάπλασης του οικισμού, όπου και επιτεύχθηκε, είναι η αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του κυριότερου κοινόχρηστου χώρου του οικισμού και η απόδοσή του στους κατοίκους και τους επισκέπτες του. Η δημιουργία και πάλι ενός σημείου συνάντησης χωριανών και μη σε ένα περιβάλλον παραδοσιακό, το οποίο θα ξυπνά μνήμες και παραδόσεις όπου θα τις μεταλαμπαδεύει στους νέους ανθρώπους, ήταν το πρωταρχικό κίνητρο της Δημοτικής μας Αρχής για το χωριό και το βιώσαμε κατά τη διάρκεια των εγκαινίων την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου, που διοργανώθηκαν από τον πρόεδρο της Τ.Κ. Εμμανουήλ Μαλεφάκη, τους κατοίκους αλλά και φίλους της περιοχής», δηλώνει ο Δήμαρχος Σφακίων.

Ακούστε εδω τη συνέντευξη

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα