Πως διαμορφώνεται για την ώρα το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

18:03 30/5/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, από τη σταυροδοσία που ανακοινώθηκε από το Πρωτοδικείο Βόλου, στα έδρανα του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου θα καθίσουν από κάθε παράταξη οι εξής:

Από τον συνδυασμό του Α. Μπέου εκλέγονται: Κώστας Λούλης, Γ. Πράττος, Α. Κοπάνας, Φ. Μουλάς, Θ. Θεοδώρου, Α. Ζέρβας, Α. Βεργής, Γ. Βλιώρας, Γ. Τόρης , Δ. Κότογλου, Α. Νάσιος, Α. Γαλάτης, Τ. Μπατζιάκας και Τ. Γκογκινούδης.

Από τη νέα Ιωνία: Μιχάλης Στεφόπουλος, Γ. Καπουρνιώτης,

Νατάσσα Μορφογιάννη, Αναγνώστου Στάθη, Σοφία Χάλαρη, Τζούνης, Βούλγαρης.Από τον Ιωλκό Δασκαλόπουλος, Μακρινίτσα Κάλλης, Πορταριά Άρης Σαββάκης, Αγριά Μαλαματίνης, Αισωνία Βιολέτα Καντόλα, Αρτέμιδα Γανωτής και Αγχίαλο Γεωργία Μποντού-Τοκαλή.

Η Νάνσυ Καπούλα θα έχει την εξής ομάδα: Βίκυ Μήτρου , Βασίλη Ζαχείλα, Χριστόφορο Ιγγλέση, Δημήτρη Πέγιο από το Βόλο, από τη Νέα Ιωνία την κ. Χαρανά, από την Αγριά τον κ. Ζάχο και από την Αγχίαλο τον κ. Διαμαντένια. Από τον συνδυασμό του Ιάσονα Αποστολάκη , εκτός από τον επικεφαλής θα καθίσουν στα έδρανα η Ελένη Παπαθανασίου, ο Λεωνίδας Μαυρογιάννης , η Αφροδίτη Γάντζου και από τη Νέα Ιωνία οι κ.κ. Φωτεινή Κοκκινάκη και Διαλεχτή Τσιτούμη. Από τον συνδυασμό του Α. Παπαδούλη θα καθίσουν στα έδρανα ο ίδιος ο επικεφαλής, η Άννα Μαρία Παπαδημητρίου, η Σούλα Βακουφτσή και από τη Ν. Ιωνία ο Δ. Τσιμπανάκος. Ο Α. Ριζόπουλος της ΛΑΣ, εκλέγει τον Θ. Τσαλούχα από τη Νέα Ιωνία και τον Βασ. Ντακούμη από τον Βόλο.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα